Japanske broer

japansk bro 2Klar til noget nyt, spændende og anderledes i din have? Så tag et kig med   her på japanske broer til haven. Disse smukke ornamentalt udsmykkede broer bringer Fjernøsten lige ind i din baghave.

 

Japanske broer tilføje en speciel æstetisk elegance til haver og ser utrolig smuk, når den placeres over en koi havedam eller et udtørret dam område i japansk stil. Der er mange blomster, buske og træer, der går rigtig godt med japanske broer.

 

Hvis du er interesseret i japanske broer til haven kan du online finde idéer og forslag til hvordan og hvor man kan erhverve sig dem. Der findes en del gode internationale hjemmesider, som både har oplysninger om japanske haver og som har mange oplysninger om planlægning af haven i den japanske stil.

 

Mange af de designs, der er blevet brugt til at lave disse japanske broer, er taget fra gamle japanske tegninger og er typisk blevet bygget i sammenhæng med med springvand. De japanske broer er såvel yndefulde som unikke. Find et godt sted til den japanske bro i din have og skab derved et rum for at meditere, det vil sige et roligt område til fordybelse og drømme. Dette er blot nogle af fordelene ved at have en japansk bro.

 

De fleste begynder planlægningen af ​​deres japanske bro ved at finde den plads i haven, som passer bedst. Flere og flere arrangerer faktisk haven efter japansk forbillede. Den japanske bro skal placeres så den kan indgå harmonisk i området, hvis det er for stort eller for lille til området, så vil det virke unaturligt, kluntet og uharmonisk. Derfor tænk grundigt over de elementer, som du vil have i rummet, men det er naturligvis et fundament at der er vand i haven. Lav eventuelt flere modeller over haven for at forberede dig bedst på den japanske stil. Vil du bruge blomster, træer og andre dekorative elementer i samspil med den japanske bro, så er det en god idé at du inkluderer dem på din plan og eksperimenterer med dem mens de stadig er på ’skrivebordet’. Hvis du allerede har en lille havedam, vil du blive nød til at gå den modsatte retning, og lade havedammen bestemme den bedste japanske bro.

japansk bro

 

Planlæg omhyggeligt, og du vil være i stand til at tilføje lidt orientalsk flair til din have, uanset om du bor på landet eller i København!

anl�¦gsgartner tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *