Springvand

springvand

Haver i sig selv er en vidunderlig kilde til afslapning og tilflugt. Men hvis man tilføjer et springvand til sin have er det et beroligende element, hvilket gør haven endnu mere behagelig og dejlig at være i. Havespringvand kommer i mange former, stilarter og prisklasser. Nogle er fuldstændig klargjort og som man bare kan købe direkte fra butikken, ellers kan man med en smule kreativitet selv skabe springvand fra nogle helt almindelige materialer fra haven, der muliggør at man laver et unika springvand til sin grønne have.
[display_multi store=”7″]

 

Springvand af genbrugs materialer

Snarere end at kassere et gammelt fugl bad eller stor flad krukke så kan man give det et nyt liv og formål som et springvand. Sådanne basisstrukturer giver en fremragende grundlag for et springvand og behøver faktisk kun en billig recirkulerende absorptionspumpe, som er let tilgængelige i planteskoler og havecentre, hvilket kan gøre det til et unikt og fantastisk hjemmelavet springvand.

 

Terra cotta springvand

En omvendt terra cotta pot placeret på en overdimensioneret underkop er et populært valg for en billig, naturligt have springvand. Det kræver kun en recirkulerende absorptionspumpe, som nemt kan installeres og kun med små omkostninger. For at gøre lidt mere ud af terra cotta springvandet  så kan man overveje at male eller farve det i en farve til at koordinere med din udendørs stil.

En alternativ løsning til den traditionelle terra cotta potte, er at bruge jordbær potter med deres indbyggede lommer som ideelle og lidt sjove springvand.

Væg springvand

Springvand er ikke begrænset til at være placeret i jorden, fastgørelse af et springvand til en væg vil udnytte det udendørs rum på en helt anden måde, og helt sikkert lægge et grundlag for have samtaler i kvarteret i en rum tid. Væg springvand er en ideel metode  til at hjælpe supplere asiatisk inspirerede indretning er af have i særdeleshed.

 

Gratis materialer til springvand

springvandDer er ikke behov for at gå på jagt efter eksotiske materialer alle mulige steder. Nej find det du skal bruge i din egen have. En stak sten er et godt udgangspunkt for et spring vand. Lav et hul i stakken og indsæt en pumpe til at lade vandet cirkulere der. Installering og opsætning af springvand kan være særdeles simpelt.

 

Held og lykke med opbygningen af springvand. Hvis du har nogle gode og/eller spændende tips til springvand, så lad os endelig høre på kontakt@altforhaven.dk

anlægsgartner tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *