reolFor nylig snakkede jeg med ejeren af en reol webshop. Det er der for så vidt intet nyt i, da det er noget jeg gør relativt ofte. Men denne virksomhed var lidt spændende, da de havde specialiseret sig i at lave en reol, der kunne passe godt ind i haveskuret. Virksomheden er AABS, som er Danmarks førende online forhandler af reoler. Men de havde simpelt hen en reol, som de anbefalede at man burde bruge, når man indrettede haveskuret. Der er tale om såkaldte kvadrat reoler, som er dejligt nemme at have med at gøre i og med, at de er nemme at sætte op, kræver kun meget lidt vedligeholdelse, er billige og så er de faktisk utroligt pyntende og vores erfaring med dem er, at de kan klare rigtig mange typer vejr. Jeg kender flere som har en overdækket terrasse, hvor de faktisk også har sat denne reol type op.

 

Brug fyr i dit haveskurs reol

Der findes efterhånden mange forskellige sorter af træ der benyttes i produktionen af reoler. Der er enorm stor forskel i prisen på reoler lavet i de forskellige sorter for eksempel er Mahogni og Teak ret dyre, og det er også noget af det bedste træ, men den pris man må betale for det er det simpelthen ikke værd til et haveskur, hvor isolering og fugtighed er et problem man bliver nød til at forholde sig til, og i min bog er det simpelthen spild af penge at have de dyre sorter i haveskuret. Du kan eventuelt checke deres udvalg af reoler i fyr ud på AABS hjemmeside.

 

Husk at benytte træbeskyttelse

Hvis du skal have mest muligt værdi ud ad dine reoler i haven og haveskuret, så er det vigtigt at du får brugt træbeskyttelse. Det kan sagtens betale sig i og med at reolen som regel vil kunne øge sin levetid med over 100%, og hvis du relakerer dem med træbeskyttelse hver fjerde år, så kan de holde i RIGTIG lang tid.

anl�¦gsgartner tilbud