Byg-Selv Drivhus

stort drivhusAt bygge et drivhus er nemmere end du tror. Du kan vælge forskellige designs og størrelser, som du gerne vil bygge. Et drivhus vil den komfort der skal til, når du besøger dine planter, grøntsager, blomster, eller orkideer. Det giver den nødvendige sollys og fugtighed til dine planter. Du kan slappe af og nyde det hver gang du besøger dette sted, hvor du har udøvet alle dine bestræbelser på at opbygge en sådan dejligt sted.

Du kan spare mange penge, hvis du beslutter at bygge et lille drivhus selv. Der er udstyr og materialer, som du skal bruge, og som bør være lige nok i henhold til dit budget. Hvis der er nok plads i budgettet til at det kan rumme et større drivhus, så gør det, fordi så kan du dyrke og udvikle flere planter og grøntsager.

Hvis du virkelig ønsker at bygge et drivhus, hvor du kan udvikle og udbrede flere planter, bør du overveje de forskellige faktorer, der vil være nødvendige på den type drivhuse du gerne vil opbygge. Her er nogle tips og faktorer, du bør overveje at opbygge dit eget drivhus.

1. Du kan overveje at bruge genbrugs materialer, hvis du påtænker at lave et større drivhus. Du kan bruge disse materialer i udformningen og planlægningen af ​​et lavpris/budget drivhus. Dette vil også hjælpe dig med at minimere omkostninger af de andre materialer, der er nødvendige for arbejdet med drivhuset.

2. Du bør også undersøge klimaet på det sted, hvor du bor. Et isoleret drivhus er egnet til kolde klimaområder, og det er et en vurdering som er ret relevant i et land som Danmark. Isolering vil give dig den nødvendige varme til dine planter. I de varmere lande ville et drivhus, der har skyggekontrol være tilrådeligt.

3. Du skal sørge for, at dit drivhus bliver bygget med ordentlig luftcirkulation rum, ventilation, varmeapparater til vintersæsonen og fugtstyring enheder. Du bør skabe et indendørsklima, der er passende for de typer af planter, der vil vokse i dit drivhus.

4. Placeringen af ​​drivhuset er meget vigtig og vi anbefaler at placer drivhuset et sted, hvor der er meget adgang til sollys. Hvis du vælger et drivhus, hvor der skal dyrkes grøntsager og eksotiske frugtbærende planter er det bedst, at drivhuset er beliggende således at det får absolut flest mulige timer sol i løbet af dagen.

5. Det er også vigtigt at overveje tildækning af drivhuset. De mest tilrådelige materialer er glas eller glasfiber Men det er værd at notere, at de giver mere holdbarhed og de ikke falmer så hurtigt i forhold til plast belægninger. Et drivhus dækket med glas eller glasfiber giver mere fugt og varme, og er for langt de fleste drivhuse langt at foretrække.

6. Du har mulighed for at vælge, hvilken slags fundament du gerne vil bruge. Fundamenterne kan være støbt cement for et mere sikret drivhus. Andre foretrækker den billigere letvægts fundament, hvor de bruger improviserede materialer såsom jernbanebånd, som de nemt kan knytte til jorden. Det hele afhænger af, hvor meget du er villig til at bruge af tid og penge på strukturen i drivhus.

7. Du kan også overveje at bygge et drivhus, der vil maksimere sit fulde potentiale som hyggested. Her bør du overveje at tilføje bænke eller andet du kan sidde på, der skal bruges til din komfort, hver gang du ønsker at slappe af i drivhuset. Du kan også vælge at tilføje automatiske vandingsanlæg, varmesystemer, ventilationsanlæg og andet automatisk udstyr, som er effektivt i fastholdelsen af ​​planternes sundhed.

8. Du bør bruge de “gode bugs” i din skadedyrsbekæmpelse. De kan forebygge og bekæmpe spredningen af ​​skadedyr i et drivhus. Hvis du nogensinde finder insekter i en plante, bør du isolere hele drivhuset, da muligheden for spredning er meget stor.

9. Sørg for at lave et mindre rum, hvor du kan gemme gødning, pottemuld og værktøjer, som er væsentlige i den daglige drift i drivhuset. Du bør placere et værktøjsskab tæt på muldstedet, så det ville være lettere for dig at overføre jorden til ​​planterne. Du kan også fordelagtigt placere spande og værktøjsholdere til alt det andet udstyr, når det ikke er i brug.

Du kan selv udvikle og vokse alle slags planter i et alsidigt drivhus. Man kan også vælge at reproducere de dyrkede planter at fylde drivhuset med en række planter.

Men husk at bygge et drivhus er sjovere, hvis det kan gøres med hjælp fra familie og venner. Så sørg for at få dem involveret fra start til slut.

Held og lykke med projektet

drivhus

 

anlægsgartner tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *