stormFor nylig fik jeg en mail fra en af mine samarbejdspartnere. Vince bor i New Jersey og han var blandt dem der var blevet ramt af orkanen Sandy. Hans dør var blevet smadret ind, hans kælder og stue fuldstændig oversvømmet af stormbølgerne. Det første han skrev i mailen var en undskyldning over at han ikke havde fået lavet alle de rapporter til tiden han skulle, dernæst skrev han at han var ok trods alt, hvilket var væsentligt bedre end de fleste af hans naboer, hvor flere af husene var blevet blæst omkuld. Vince bor ikke i den dyreste del af New Jersey – tværtimod – og der var rigtig mange i hans område, der blev rigtig hårdt ramt. Jeg forklarede ham, at han naturligvis ikke skulle bekymre sig om rapporter og andet som i sådanne øjeblikke syntes uendeligt ligegyldigt.

I mens havde vi her på siden haft vores egen lille katastrofe. Hjemmesiden var blevet angrebet af glubske pirater, og da jeg i løbet af meget kort tid fandt problemet valgte jeg at lukke siden ned, således at ingen brugere ville blive snydt af falske sider, der var sat op her på hjemmesiden.

 

Af undergangen spirer fremtiden

Som det vil ske i USA efter Sandy vil der snart begynde at spire nyt liv op, hvor Sandy brutalt rev alt væk. Ofte er det, der kommer i stedet mere robust og mere sigtet mod fremtiden. Således besluttede jeg mig også for at min egen lille side skulle genopstå fra asken, som en stærkere og mere interessant hjemmeside for alle dem, der også har min interesse for haven. Jeg har valgt at dele siden op i en række underpunkter, og jeg skal nok sørge for at siden bliver lidt smukkere at se på med tiden. Det er noget jeg går og roder lidt med. Indledningsvist så vil jeg gerne lige introducere denne nye sides vigtigste tematikker:

 

Blomsterløg

Vi har lavet en sektion der omhandler blomsterløg. Grunden til at vi kalder denne side for blomsterløg og ikke blot blomster er at vores fokus primært er på plantningen, og derfor har vi valgt fokus på løgene. Indtil videre har vi undersektioner, der omhandler krokus, hyacinter, tulipaner og liljer. Gå til siden om blomsterløg.

 

Brugskunst

Noget af det som jeg virkelig mener kan bringe liv i en have er samspillet mellem menneskeskabt brugskunst og naturens egne vidundere. Det er noget, der fascinerer mig utroligt meget, og jeg har her inkluderet noget om springvand til haven og krukker og lanterner til terrassen, og jeg har tænkt mig at udvide denne sektion meget. Læs mere om brugskunst til haven her.

 

Drivhuse

drivhus i træEn af mine egne små kæpheste er mit drivhus. Og det er fordi det fascinerer mig, at man med drivhuse kan have fingrene i ’haven’ året rundt. Desuden så giver drivhuse muligheden for at dyrke planter og grønt, som ellers kun var forbeholdt folk fra jordens sydligere dele. Læs mere om drivhuse her.

 

Havemøbler

Kan man have en side om haven uden også at berøre temaet om havemøbler. Det syntes jeg ikke, men i  min vinkel på havemøbler vil der være mere om det lidt anderledes, specielle og eksotiske;  såsom franske fletstole, hængekøjer og hvad jeg nu lige falder over, som kan gøre haven lidt mere spændende. Læs mere om havemøbler her.

 

God fornøjelse med siden!

anl�¦gsgartner tilbud