Om Alt For Haven

Alt For Haven er en hobbyside om haven og de planter og det arbejde, som man kan have og lave i haven. Hjemmesiden har eksisteret siden 2010, og vi har altid forsøgt at holde den opdateret og relevant som muligt, men det er en hobbyside, og vi har ikke de samme ressourcer som mange professionelle hjemmesider.

Vi har en del fokusområder, men nedenstående virker som om det er særligt populære sider fra vores besøgende:

Lav et pileflethegn – Det er ret populært at købe eller lave sit eget pileflethegn. Vi har en guide til hvordan du laver dit eget pileflethegn her.

Byg en hønsegård – Hvordan bygger man en hønsegård, der kan holde ræven ude, og hvor stor skal hønsegården være for at hønsene har nok plads. De spørgsmål og mange flere svares der på i denne artikel.

Byg selv drivhus – Denne guide er en hjælp til dig der selv vil bygge dit drivhus. Nogle bruger guiden slavisk, mens andre blot trækker lidt erfaring og inspiration fra artiklen til deres eget drivhus byggeprojekt.

Plankeværk – Siden om plankeværk har også været en enorm populær side. Dette er ikke som de ovenstående en byg-selv guide, men mere en oversigt over plankeværk.

Drivhus – Dette er din guide til det gode drivhus, og her har vi fundet mange af de flotteste og bedste drivhuse i Danmark. Denne side er en oversigt over drivhuse og ikke en byggemanual, den kan du finde linket til ovenfor.

 

Vi håber du får god brug af Alt For Haven, og hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os på: kontakt@altforhaven.dk