Dette er sponsoreret indhold

Det kan være en vanskelig opgave, når det kommer til indretning af have. Hvor meget vil man gøre ud af det, hvor meget tid og overskud har man til at passe den, og hvilken funktion skal den have? Vi hjælper dig på vej med tre faktorer, der kan være gode at tænke ind, når det kommer til indretning af ens have.

Funktionel

Er godt sted at starte, er at tænke funktionaliteten af ens have ind i indretningen. Hvad skal haven bruges til og starte derfra. Mange bruger haven som et sted til gæster, middage og så videre. Er det tilfældet at haven skal udnyttes til dette, er det en god ide, at have en terrasse man kan indrette med møbler og borde, der giver plads til mennesker. Så har man mulighed for at holde middage for venner og familie. Derudover kan man overveje at integrere et udekøkken, hvis man er vild med madlavning og gerne vil have mulighed for, både at kunne lave mad, men også tilbringe din tid sammen med gæsterne ude på terrassen.

Dekorativ

En vigtig del af haven er det æstetiske. Det er rart, at have en have der er pæn og som skaber et nydeligt udtryk, der fint komplimenterer ens bolig. Man kan skaffe nogle fine plantekasser og deri plante, hvad end man har overskud til at holde. Lavendel er en god ide at plante, hvis man ikke just har grønne fingre, men stadig ønsker et flot udtryk, derudover skaber de en dejlig duft i haven. Man kan også integrere et plantebord, hvor man kan udstille fine blomster og krukker, medvirkende til en dekorativ effekt.

Børnevenlig

Hvis man har børn, er det også en væsentlig del, at tænke ind i indretningen af haven. Skab en have, hvor de kan slå sig løs og lege i timevis. En ide kunne være at lave et hjørne i haven dedikeret til børnene med en sandkasse, en gynge, eller et legehus, hvor der også bliver plads til opbevaring af legetøj og spil til haven.

 

I indretningen af ens have er det vigtigt at tænke både ens egne, men eventuelt også ens families, behov ind i det. Overvej hvad haven skal bruges til, og hvad I nyder at bruge jeres tid på, og brug det så i indretningen af jeres have. Ved at tænke ovenstående faktorer igennem for jeres haveindretning, vil I skabe en have med de perfekte rammer for lige netop jer og jeres liv.

 

anlægsgartner tilbud