Free spins og indbetalingsbonusser ses for det meste i forbindelse med velkomstbonusser. For det meste kan du ikke selv vælge, hvilken af de to du vil have. Enten bliver du tilbudt én af delene, eller også så kan du få dem begge. Hos de fleste casinoer ses det, at du først får nogle free spins, og at du så efterfølgende kan indløse en indbetalingsbonus. Herunder kan du læse om nogle fordele og ulemper ved free spins og indbetalingsbonusser. Du kan læse mere om dette på hjemmesiden freespinsudenindbetaling.dk

Fordele ved free spins

  • De er gratis – ingen indbetaling
  • Lave eller ingen gennemspilskrav

Der findes både free spins som er gratis, og så findes der free spins i f.eks. forlængelse af indbetalingsbonusser. Det er selvfølgelig en stor fordel ved de gratis free spins, at du ikke skal betale noget for dem. Er det free spins i velkomstbonus, så skal du f.eks. bare oprette en konto, og så får du disse gratis spillerunder. Free spins har desuden ofte meget lave eller ingen omsætningskrav. Hvis der ikke er nogen omsætningskrav, så er de gevinster du vinder dine med det samme.

Ulemper ved free spins

  • De har ofte en lavere værdi
  • Du kan ikke selv bestemme, hvilket spil du vil bruge dem på

Ulemperne ved free spins er, at de modsat indbetalingsbonusserne ofte har en meget lavere værdi. 10 free spins er selvfølgelig ikke lige så meget værd, som en bonus på 100 kroner. Medmindre disse free spins er 10 kroner værd pr. spin, men det er de sjældent. Derudover så gælder free spins ofte til en bestemt spilleautomat. Du kan altså ikke selv bestemme, hvilke spil du vil bruge dine spillerunder på.

Fordele ved indbetalingsbonusser

  • Du får meget for pengene
  • Du kan selv bestemme, hvordan du vil bruge dem

Fordelene ved indbetalingsbonusser er, at du får meget for pengene. Ja, du skal indbetale nogle penge, men det skal du alligevel før eller siden. Indbetalingsbonusser kan enten være et bestemt beløb, eller det kan være en procentdel af din indbetaling du får igen. Det mest almindelige er, at du får 100 % på din indbetaling – altså du indbetaler 100 kroner og får 100 kroner oveni.

Indbetalingsbonusser kan du næsten altid bruge på lige de spil og spilleautomater som du vil. Det er selvfølgelig en fordel, at du kan spille på flere forskellige spilleautomater, eller at du kan spille på dine favoritter. Vær opmærksom på omsætningskravene: Der er ofte nogle spil, der ikke bidrager 100 % til omsætningskravet.

Ulemper ved indbetalingsbonusser

  • De er ikke gratis
  • De har ofte høje(re) gennemspilskrav

Selvom at det siger sig selv, at man kan skal indbetale penge ved en indbetalingsbonus, så er det stadig en ulempe, når der nu findes bonusser uden indbetalinger. Du får altså ikke noget, uden at skulle af med noget også. Desuden skal du næsten altid spille for dine indbetalte penge først, før du kan spille for bonuspengene, så du kommer ikke udenom at bruge din indbetaling.

En anden ulempe er, at indbetalingsbonusser ofte har høje gennemspilskrav. Der kan altså være en lang vej frem til at dine vundne gevinster, nu også bliver dine. Det er derfor altid en god idé at undersøge, hvilke gennemspilskrav der er knyttet til den bonus, du er interesseret i.

Hvad er bedst? Free spins eller indbetalingsbonusser

Man kan ikke komme med et klart og entydigt svar på, hvad der er bedst. Man må sammenligne de enkelte bonusser med hinanden for at kunne afgøre, hvad der er bedst. Det afhænger af, hvor mange free spins der er tale om, hvor stor en indbetalingsbonus det er og selvfølgelig hvilke gennemspilskrav, der er tilknyttet bonussen.

anlægsgartner tilbud