Huset og haven er to af de steder, hvor mange danskere bruger en hel del tid. Specielt når sommeren nærmer sig. Haven er især det sted, hvor der er mulighed for at koble af fra en travl hverdag, og hvor man kan nyde fritiden sammen med familie eller venner. Det samme gælder huset, der danner rammerne for afslapning efter skole og arbejde. For at få det meste ud af huset og haven, kan det være en god idé at give dem en makeover. Det behøver ikke at være noget stort eller dyrt – små ændringer kan gøre en stor forskel. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan give huset og haven et løft.
 

Skab lys og luft i huset med skydedøre

Hvis du vil give huset en makeover, så er det en god idé at gå efter at skabe lys og plads. En af de bedste måder at skabe lys og luft i huset er ved hjælp af skydedøre. Skydedøre fås i et utal af forskellige størrelser og udgaver, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Der er blandt andet automatiske  skydedøre, glasskydedøre, lydreducerede skydedøre, skyde-drejedøre og udenpåliggende skydedøre. Der er praktisk talt skydedøre til at alle rum i huset, så der er næsten ingen begrænsninger for, hvor man kan få installeret en skydedør og hermed får noget mere lys og luft ind i boligen.

Giv haven en omgang og nyd sommeren

En af de bedste ting ved sommeren er, at man kan komme ud i sin have igen. Efter en lang og kold vinter kan haven godt trænge til en ordentlig omgang. Nedfaldne grene og blade skal fjernes, ligesom ukrudt skal hakkes inden man kan gå i gang med at så frø og plante planter. Dette kræver lidt ekstra arbejde, men bagefter kan man nyde haven og sommeren i den med god samvittighed.

Gør terrassen klar til sommerens gæster

Ligesom haven trænger også terrassen til en kærlig hånd efter en lang vinter. Fliserne skal måske højtryksrenses eller have en behandling med algefjerne, ligesom havemøblerne kan trænge til en omgang træbeskyttelse. Blomsterkummerne trænger måske også til nyt indhold. Disse ting kan være tidskrævende, men når først arbejdet er udført, og terrassen er som ny, så kan man med god samvittighed invitere venner og familier til afslapning og hyggelige grillaftener, ligesom man kan gå en dejlig sommer i møde med god samvittighed og glæde sig over, at omgivelserne er tiptop.