Din terrasse er en forlængelse af dit hjem, og de mange ekstra kvadratmeter er fantastiske om sommeren, når der er liv og glade dage derude. Desværre er det ofte sådan, at terrassen står urørt hele vinteren over, og havemøblerne er pakket godt og grundigt væk, indtil vi nærmere os foråret. Det er ærgerligt, for terrassen har rent faktisk et enormt potentiale – også om vinteren – og med nogle hurtig tiltag kan du gøre din terrasse vinterklar. Læs mere lige her:

En terrassevarmer gør terrassen til et nyt rum

Det er naturligvis ikke så mærkeligt, at terrassen står hele vinteren, og bliver brugt i mindre grad end normalt. Det er nemlig de færreste, der kunne finde på at opholde sig i et rum, hvor der var minusgrader og oven i købet blæste fler meter i sekundet. Og derfor bruger vi jo heller ikke vores terrasse, det er simpelthen for koldt. Men det er der heldigvis en løsning for. Med en terrassevarmer kan du nemlig opvarme hele din terrasse, og dermed bliver terrassen rent faktisk til en form for et ekstra opvarmet rundt. Nu kan du nemlig sidde derude hele året, og måske endda nyde din morgenkaffe, mens du ser sneen dale ned i ude i haven. Lyder det ikke idyllisk? Hvis du er også allerede er helt hooked, så kan du se et stort udvalg af terrassevarmere her

Vinden skal der også lukkes ned for

Nu har vi lige været inde på, hvordan man får varmet sin terrasse op, og det er helt tydeligt, at en terrassevarmer er den bedste løsning. Det er bare ikke sikkert, at den hjælper særligt meget, hvis det blæser helt vildt. Derfor kan det være en super smart med ide med et læhegn på terrassen. Ikke nok med at det holder vinden væk, og dermed holder temperaturen oppe, det kan også indgå som en del af indretningen på terrassen. Det kan nemlig være med til at dele din terrasse op i nogle små rum, som kan være rigtig hyggelige. 

Sæt lys på tilværelsen

Mange danskere får julelys op i december måned, og det er da også rigtig hyggeligt. Men når så julen er ovre, bliver de pillet ned igen, selvom at de mørke morgener og aftener fortsætter helt ind i marts. Derfor er lys på terrassen, og i haven, en god investering. På den måde holder du din terrasse oplyst i længere tid af året, og det er derfor helt naturligt, at man ønsker at bruge den mere, da den er meget mere indbydende. Især hvis den også har terrassevarmer og læhegn.