At arbejde i haven er bare livet, især når foråret springer ud, og du endelig har mulighed for at boltre dig i havens mange projekter såsom de store, smukke potteplanter, der nu skal sættes. Det er dog ikke altid lige let at håndtere store, tunge genstande, som du virkelig ønsker at bringe ind i din have. Hertil vil det være en god løsning at benytte løfteborde fra AJ produkter, så du undgår unødvendige skader eller uoverskueligt arbejde. På den måde kan du nyde hver enkelt arbejdsdag, som din have tilbyder. 

Få gang i dine drømme-projekter uden stor hjælp

Har du store drømmeprojekter for din have, som kræver flere folk med stærke overarme, kan et løftebord fra AJ produkter være en god erstatning for disse store og stærke personer.  Her har du mulighed for at arbejde med dine nye, flotte og store potteplanter i en højde som passer til dig, uden at du for eksempel skal stå og få ondt i ryggen. Det samme kan du gøre, hvis du eventuelt ejer en hævet terrasse, som kræver nye brædder, kan løftebordet netop her være en stor hjælp til, at placere disse i en tilpas højde til arbejdsstillingen. På den måde kan du også let og enkelt flytte de forskellige materialer, som du behøver til dine kommende projekter, til forskellige højder. Ud over løftebordet kan du hos AJ produkter også finde løftevogne og andre behjælpelige produkter, som kan gøre din arbejdsdag i haven mere sikker og meget lettere. 

Brug løftebordet sikkert i dit værksted

Ligesom løftebordet kan være en stor hjælp til dine mange haveprojekter, kan bordet også være en hjælp i værkstedet. Her kan bordet med sin smarte højderegulerende teknik skabe en perfekt arbejdsposition, når du står og nørder i værkstedet. Hos AJ produkter findes der nemlig flere forskellige typer løfteborde, så du kan få et bord der passer perfekt ind i dit værksted. Du kan for eksempel finde et u-formet bord, så du har lettere ved at placere dig i forhold til dit projekt, mens du benytter bordet. Udover denne type, kan stort set alle løftebordene løfte op til et ton, og der er derfor ikke mange tunge genstande, som ikke kan løftes af bordet. 

Essentielt til arbejdspladsen

Udover gode muligheder for hjælp til de tunge hobbyprojekter er løftebordet også en god løsning til enhver arbejdsplads. Bordet vil være enormt relevant at benytte i en lagerhal eller have- og byggemarkeder, så du og dine medarbejdere undgår farlige situationer og skader.