Fletstole – den franske elegance

Fletstole har en positiv indvirkning på det generelle design i dit hjem

Fletstole har taget de danske hjem med storm, og der er ingen tvivl om at man med en fletstol opnår kæmpe mæssige fordele i forhold til at have et ekstremt smukt indbo-design. Flere eksperter har påpeget uafhængigt af hinanden at fletstole vil blive fast inventar i de danske hjem, da det er en design mæssig genialitet, og generelt set et mesterstykke uden lige.

Personligt foretrækker de fleste danskere at have høj kvalitets inventar i deres hjem, og derfor ser man også mere og mere at mange vælger at indføre fletstole som en del af deres inventar i deres hjem. Årsagen er ikke kun pågrund af det særprægede og solide design, for komfortabiliteten spiller også en enorm stor rolle. Danskerne er lige netop luksus dyr, så derfor foretrækker de fleste møbler der er både behagelige og pæne i både udførelse, design og betræk. Det der gør fletstole så behagelige at spenderer sin tid i, er blandt andet den måde de er bygget på. De er ekstremt solidt bygget i flettet træ, som lige netop navnet på denne type stole også hentyder til, altså fletstole. I lige præcis dette indlæg vil jeg blandt andet berører emner omkring hvorfor fletstole formår at skabe en positiv og dejlig stemning i næsten et hvilket somhelst miljø, og derudover vil jeg komme nærmere ind på emner såsom popularitet, materialer og derudover ikke mindst prisniveau.  

Sorte kurvestole

En speciel type fletstole, som flere af vores besøgende har efterspurgt er sorte kurvestole. Nedenfor ka du finde nogle af de sorte kurvestole, som vi har kunnet finde på nettet. Jeg håber der er noget spændende iblandt 🙂

 

Fletstole bærer præg af et antikt og solidt smukt design, som kan gøre ethvert sted hyggeligt og pænt

fletstol til terrassen Man føler sig i eksklusive omgivelser hvis en del af inventaret i et dansk hjem er besat af fletstole, og årsagen til dette skal findes i at de bære præg af antikvitet og eksklusivitet med et dertilhørende solidt og smukt design. Dette kan bevises ved blandt andet at kigge på billedet til højre. Der er ingen tvivl om at hvis man forestille sig dette billede uden disse fletstole, så ville det være uhyggeligt, altså en konstrast af den hyggelige atmosfære som fletstolene ellers udstråler. Fletstole kan altså bruges til mange forskellige arrangementer, og de kan bruges både udendørs og indendørs, som et hvilket somhelst stykke inventar, da det formår at skabe stemningen næsten lige meget hvor du placerer en sådan stol. Personligt bruger jeg selv fletstole i min stue, og de formår vitterligt at gøre en afslappet med et glas vin og en avis på skødet – Perfekt!

Sådan er fletstole bygget

klassiske fletstole Der skal ikke såes tvivl om fletstoles evne til at skabe en positiv stemning i et næsten hvilket somhelst miljø. Og årsagen kan måske findes i det materiale som fletstole er bygget af? Ja der er faktisk ingen tvivl om at materialet som de fleste fletstole er bygget af, har en indvirkning på hvordan en fletstol fremstår. Det har altså en direkte betydning i forhold til at den føromtalte stol fremstår både solid og antik. Derudover er de fleste fletstole jo faktisk håndlavede hvilket også medfører en kvalitet, som man ikke ser mange andre steder. Materialet i stolene kan være alt fra bambus til brun ratan for eksempel. Priserne på fletstole kan være både 2-cifret, 3-cifret og selv 4-cifret alt efter hvilket behov man har og hvilken form for kvalitet man leder efter.   En af Danmarks bedste møbelforhandlere til havemøbler i flet er Havemøbelland.dk, som du kan finde et stort udvalg hos ved at klikke på dette link.

Karen Blixen Fletstol (Kolonistol) – Vores favorit

blixen fletstol En lækker fletstol, som du kan få i Danmark er Blixens kolonistol, der er en dejlig komfortabel fletlænestol til haven eller terrassen. Du kan finde den her hos Magnolia Living som på billedet eller i fransk vintagegrå.

Sort Nomi fletstol

En anden rigtig lækker fletstol er fra mærket Nomi. Den sorte Nomi fletstol er kendetegnet ved den runde facon.

Vista fletstole

Med Vista fletstole er du tilbage i de helt klassiske designs. Denne klassiske variant kan både fås i lys naturfarve såvel som i sort. Du kan modellen nedenfor: Du kan finde varianten som set på billedet her eller i sort her. Du kan også klikke ind via nedenstående knap og direkte videre til forhandleren.