Guide til: Udendørs sækkestol til haven og/eller terrassen.

Sækkestole er en fantastisk tilføjelse til enhver have eller terrasse. De er komfortable, stilfulde og perfekte til afslapning i solen. Er du i tvivl om, hvilken du skal anskaffe dig, så se med i vores guide og oversigt over de bedste sækkestole til udendørs brug herunder.

Hvordan vælger man den rigtige sækkestol?

Der er et par ting, du skal overveje, når du køber en udendørs sækkestol:

 • Materialet – Udendørs sækkestole er normalt fremstillet af vandtæt og UV-resistent stof som f.eks. polyester eller nylon. Du skal sikre dig, at stoffet er stærkt og holdbart, så det kan modstå elementerne.
 • Fyldet -De fleste udendørs sækkestole er fyldt med polystyrenperler. Nogle er dog fyldt med EPS-kugler, som er mere miljøvenlige. Vælg et fyld, der er behageligt og holder formen godt.
 • Størrelsen – Udendørs sækkestole findes i mange forskellige størrelser, fra små enkeltstole til store XXL-stole. Vælg en størrelse, der er behagelig for dig og passer ind i din have eller på terrassen.

Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste udendørs sækkestole til haven og terrassen:

SACKit Cobana Lounge Chair – muligvis den perfekte udendørs sækkestol

Topkvalitet for livsnyderen

 • Perfekt pasform
 • Lækkert design
 • Puf til benene inkluderet i prisen

Cobana Lounge Chair bliver muligvis din næste yndling udendørs sækkestol til terrassen, uanset om vejret er godt eller skidt. Når det er gråt og regnfuldt udenfor, kan du flytte SACKits sækkestol ind foran brændeovnen og skabe et helt perfekt hyggehjørne. Lounge Chair er også alsidig – brug den i stuen, på børneværelset, i haven eller på terrassen.

 • Stolen er vandafvisende: Smid den udenfor! Cobana Lounge Chair kan bruges udendørs, da materialet er slidstærkt og vandafvisende. Stoffet er lavet af 100 % syntetisk Olefin-materiale, som ikke kan blive snavset af fugt. Du kan roligt lade din Cobana stå udenfor – også selvom det regner.
 • Ekstra holdbar: sækkestolen er lavet til at bruges (meget). Cobana Lounge Chair er velegnet til både voksne og børn og vil hurtigt blive familiens favorit, og derfor er den fremstillet af materialer af høj kvalitet, der holder i årevis; slidstærkt stof, YKK-lynlåse og giftfri EPS-kugler. Læn dig tilbage, nyd livet og slap af!
 • Har et formstabilt design: Cobana Lounge Chair består af to uafhængige sække på indersiden, som er forbundet med velcro. Når du sidder på den ene, bliver den anden presset op og støtter din ryg. Cobana Lounge Chair er et gennemtænkt dansk design af bedste kvalitet, som ser godt ud og er skønt at sidde i.

Fatboy Original Outdoor – en klassiker

fatboy sækkestol til udendørs brug

Stilfuld og cool!

 • Lavet af Sunbrella Stof
 • Kan formes til perfektion
 • Hvis beskidt så kan den vaskes i vaskemaskine

Fatboys originale udendørs sækkestol er en stilfuld og cool stol til ethvert udendørs miljø og formål. Sækkestolens stof er beskyttet mod vind, fugt og sol og er desuden let at vedligeholde. 

Original Outdoor er fremstillet af Sunbrella-stof af høj kvalitet, hvilket sikrer, at den kan modstå alle de elementer, den udsættes for. Derudover fås Fatboy sækkestolen til udendørs brug i en række farver, så den altid vil passe ind i dine havemøbler. Din yndlingsfarve vil helt sikkert forblive smuk, da Sunbrella-stof har en fremragende farveægthed. Det udvendige betræk på denne udendørs sækkestol kan tages af og vaskes i en vaskemaskine, hvilket gør den nem at holde ren.

Dette produkt bør ikke placeres i nærheden af en varmekilde, f.eks. en radiator, et glasvindue eller en skydedør eller en væg, der opvarmes af solen, da dette kan beskadige den overflade, som produktet er placeret på.

CHILL – Outdoor sækkestol fra Pandora Living

CHILL udendørssækkestolen er en fantastisk måde at slappe af i sommervejret på. Den plejede kun at kunne fås til indendørs brug, men kan nu også fås i Pandora Living’s udendørs stof, så du kan tage sækkestolen med ud i haven eller på terrassen.

Hos Pandora Living kan du selv vælge fyldet til din sækkestol eller puf. Fyldet i sækkestolen er en særlig blanding af EPS-kugler og skumgranulat. Denne blanding giver en blødere og mere behagelig og eksklusiv siddekomfort.

Prisen for sækkestolen er uden puf, men kan købes separat.

Chill udendørs sækkestol kan bruges til en række forskellige formål. Den kan bruges som en ekstra siddeplads, når du har gæster på besøg, eller den kan bruges som et behageligt sted at flade ud efter en lang dag. Derudover er sækkestolen også fantastisk til brug i haven eller på terrassen – takket være dens udendørs stof, der kan modstå alle vejrforhold.

Sækkestolen kan købes hos Pandora Living

Cobana Junior Beanbag fra SackIt

udendørs beanbag til børn

Børne sækkestol til udenfor og indenfor

 • Slidstærk
 • Vandafvisende
 • Til indendørs og udendørs brug

Cobana Junior Beanbag er muligvis den perfekte udendørs sækkestol til de helt små i hjemme. Den er både holdbar, vandafvisende og utroligt flot at kigge på. Junior Beanbag har præcis den samme velkendte komfort og kvalitet som den populære Cobana Beanbag til voksne, hvilket sikrer dit barn den ultimative ramme for leg, hygge eller afslapning – og så går den godt med den voksne udgave også.

Stoffet er også slidstærkt og har en lysægthed på 7-8 på en skala fra 1-8, hvilket betyder at den kan holde mange somre, uden at falme i solen. Derudover er sækkestolen håndsyet for ekstra holdbarhed. Så du kan roligt lade din sækkestol stå udenfor – også selvom det regner!

 • Kan tåle vand
 • Lysægthed på 7-8. Lysægthed går fra 1-8 på en skala, hvor 8 er det bedste.
 • Lavet i slidstærkt materiale, så den holder i mange år
 • Håndsyede sting hele vejen rundt
 • Designet til børn i 10-12-årsalderen.

Se også Altforhavens guide til fletstole her.

Big Bertha Original – SmartCanvas™ Sækkestol XXL Udendørs

Den helt originale, store, smukke sækkestol som de fleste kender! Big Bertha Original, er en fantastisk tilføjelse til din stue og perfekt til udendørs brug. Med sin unikke form og sit farverige design er Big Bertha Original fantastisk til spil, læsning, solbadning og endda til at tage en lille morfar i. Sækkestolen er fremstillet af SmartCanvas™ i kvalitetsstof, der netop er designet til udendørs brug.

Stolen er også fyldt med et blødt, behageligt SupremeX®-fyld, hvilket gør den til det perfekte sted at slappe af. Når du ikke bruger den som stol, kan du indstille Big Bertha Original i forskellige positioner. Nogle af de populære positioner er The Bed, som er fantastisk til solbadning, The Lounger, som giver mere støtte og er perfekt til afslapning, og The Gamer, som hjælper dig med at sidde oprejst og er perfekt til at chatte med venner, se tv eller spille videospil.

Uanset hvilken stilling du vælger, er Big Bertha Original sikker på at give dig den perfekte komfort.

Summa Summarum

Når det gælder valg af den bedste udendørs sækkestol, er der ikke noget svar, der passer til alle. Overvej dine behov og præferencer, før du træffer en beslutning. Med så mange forskellige muligheder på markedet er du sikker på at finde den perfekte sækkestol til din have eller terrasse.