Der er sommer i luften. Temperaturene i Danmark sniger sig langsomt op på de to grader, og det kan mærkes. Fuglesang kan høres i gaden igen, forårsblomsterne titter frem, og den friske luft kan duftes overalt i gaderne. Det er derfor også tid til at istandsætte haven og terrassen, så du kan tilbringe en masse solrige timer derude frem for at sidde inden døre. Vi vil gerne hjælpe dig med forårsforberedelserne, så du er klædt godt på, når sommeren for alvor går i gang.

 

Det nye arbejdssted

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne arbejde udenfor om sommeren, hvis du har hjemmearbejde? Det synes vi i hvert fald kunne være helt magisk, men vi ved også godt, at det ikke er altid, at man har et godt signal ude i haven eller på terrassen. Det kan være et problem, da meget arbejde foregår online, men du kan få en masse at viden om, hvordan du optimerer dit signal på bedresignal.dk. Så skal du ikke bekymre dig om at misse det gode solskinsvejr, mens du stadig få nået al det arbejde, der nu skal nås.

 

Få plantet en masse planter

For at få en fantastisk have, der er frodig og grøn, er det vigtigt at man også gør noget for sagen. Foråret er den perfekte sæson til at plante en masse blomster, træer, buske og meget andet grønt, som kan få lov til at pryde din have. Du kan også gå i gang med en køkkenhave fyldt med urter som basilikum, rosmarin, timian og meget andet. Det er så skønt at kunne krydre maden med sine egne krydderier – specielt på diverse grillaftener på terrassen eller i haven. Det smager også af meget mere, når det kommer fra egen have.

 

Få noget særligt til haven

Har du nogensinde overvejet, om du kunne gøre noget ekstra ud af din have? Give den det, der gør, at den skiller sig ud i forhold til naboens have? Det er faktisk ikke særlig svært. Der er mange måder, du kan peppe din have op på. Du kan f.eks. anskaffe dig en pizzaovn. Det kan lyde som et stort projekt, men det er slet ikke så omfattende, som man tror. Samtidig er det perfekt, hvis man holder et arrangement, som skal foregå ude i haven. Det kan være alt fra middag med vennerne til børnefødselsdag, familiesammenkomst og meget andet. Her kan alle lave deres egen pizza, hurtigt smække den i ovnen, og på et øjeblik er der mad. Så får alle noget, som de kan lide, og du skal ikke bekymre dig om, hvem der er vegetarer, ikke kan tåle ost og meget andet. En pizzaovn kan fås i en række forskellige prisklasser.

Du kan også lave en lille bålplads i haven, hvis en pizzaovn er et for stort projekt. Ved bålet kan man hygge, riste skumfiduser, lave snobrød og meget andet, som er et sikkert hit, hvis man har børn.

 

Gør din have og terrasse nem at pleje

Det er også vigtigt, at du ikke skaber en situation, hvor du skal passe og pleje dine udendørsarealer mere, end du kommer til at nyde dem. Sørg for at få lakeret terrassen grundigt, hvis den er af træ, så den er modstandsdygtig. Sørg også for at få nogle møbler sat ud på den, som ikke ridser brædderne. Du kan også få installeret nogle sprinklere i haven, som kan vande både græs og planter. Så skal du ikke bekymre dig om, at de eventuelt tørrer ud. Du kan også gå hele vejen og skaffe dig en robotplæneklipper, så det ikke bliver en endnu en sur pligt at slå græs.

anl�¦gsgartner tilbud