Hængekøjer – Det latinske temperament

Ungerne løber rundt og hyler af glæde, og det er dejligt – ingen grund til at stoppe deres leg, men hvor har du bare brug for et break. Nede i haven mellem to træer hang jeres gamle hængekøje, hvor man godt nok ikke lå godt i, men man var trukket væk fra omverdenen, og det var et perfekt sted at holde en pause.

I dag er hængekøjen ikke bare et sted man kan trække sig tilbage og nyde en halv times ren stilhed, men det er også et ’møbel’, der er blevet funktionelt perfektioneret, og i dag findes der mange forskellige super komfortable hængekøjer.

Der er imidlertid langt mellem de gode hængekøjer i butikkerne, men til gengæld har vi fundet en forhandler på nettet, der både sælger de bedste hængekøjer fra Mexico og Brasilien, og det bedste af det hele er, at det er til meget rimelige penge.
——–>Danmarks bedste hængekøjeforhandler

 

 

[display_multi store=”3″]

 

Hængekøje som middel mod stress og dårlig samvittighed

Har du nogle gange fornemmelsen af, at livet bliver mere og mere kompliceret, at politik, forhold og endda tilsyneladende helt simple ting som at spise og drikke, er viklet ind i et net af meninger, idéer, anbefalinger, idealer og regler? Tja, det er bestemt ikke længere en verden i sort og hvid, nuancer af grå beskriver bedre verden og de multipliceres time for time, og adgangen til information om de nyeste nuancer, de nyeste, uundværlige nuancer, er lettere tilgængelig end nogensinde før.

Hvis man anvender en lille analyse, vil det være klart, at dette kun vil blive værre – specielt hvis man ikke er glad for grå, og det vil ikke ændre sig af sig selv. Vi er nødt til at gribe ind, eller anden måde afbryde denne cyklus, men hvordan?

Nå, lad os bruge et eksempel, som for de fleste af os består af det modsatte, en behagelig, solrig eftermiddag tilbragt dovent slappe af i en hængekøje. Denne indlysende måde at genopladning kan fremhæve et par vigtige pointer, som kan hjælpe os med at håndtere et liv, der ellers let bliver kontrolleret af stress og lignende faktorer. Disse punkter er som følger:

1) At opsøge et behagelig og afslappet miljø. Selv om det lyder indlysende, er det ikke desto mindre et meget overset pointe. Hvor tit vi ikke forsøger at slappe af på sofaen med fjernsynet kørende, telefoner der ringer og andre mennesker der konstant afbryder? En sådan situation vil kun håndhæve vores idé om, at vi lever et ukontrolleret, uvenligt og stressende liv.

 

2) Have “ingenting” at lave. Tja, en kendsgerning er, at ingen aldrig har noget at gøre, så du skal ikke vente på, eller forvente, at det skal ske af sig selv. Det er en mental tilstand, en tilstand, som du bliver nødt til at skabe ved først at lade det opstå, og derefter dyrke det. Så bare beslutte, at for de næste minutter eller timer vil du have noget at gøre, at du derfor i denne periode må sørge for at intet har højere prioritet end at slappe af, give slip og igen forbindes med en indre følelse af harmoni og fred. Hvis du føler, at du ikke har råd og tid til sådan en luksus, ja, så er det faktisk et sikkert tegn på, at du virkelig har brug for det!

 

Så tag en lang lur på en doven søndag eftermiddag i din hængekøje, og dette vil være lige, hvad der bringer dig ud af den negative spiral af stress og giver dig en chance for at trække vejret dybt og se de ting, der holder hjulet i gang for, hvad de virkelig er. Nogle mennesker, der mediterer eller gøre bønner, kan opnå dette som en del af deres praksis, men hvis dette ikke er for dig, og selv om det ikke er søndag eller du ikke har en hængekøje, i det mindste forsøge at give dig selv muligheden for “intet at lave” og i stede have en “svævende i luften” følelse, når du tager disse breaks i hængekøjen.