Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker haver, planter og blomster, og vi tillader os at gå ud fra, at mange af jer har det på samme måde. Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at holde jer ajour på de nyeste tendenser samt give jer råd og vejledning, som I kan opsøge, hvis der er behov.

Indimellem må selv den mest garvede gartner søge ny inspiration, og netop derfor er idéen til denne artikel opstået. Vi giver dig nemlig en række gode idéer til, hvordan du bedst muligt fornyer dine kilder til inspiration, og hvordan din have dermed kan ændre helt karakter.

Læs med her og få vores bedste råd og gode idéer.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Lige så irriterende som nyhedsbreve kan være, når emnet ikke vedkommer dig, lige så gode kan de være, hvis du rent faktisk interesserer dig for det, de skriver om; eksempelvis haven. Et godt råd til dig, der gerne vil have haveinspiration, er at finde en række af de haveblogs eller –hjemmesider, som appellerer mest til dig, og så tilmelde dig deres nyhedsbrev. På den måde skal du ikke selv huske at gå ind på de forskellige sider og finde inspirationen – den kommer helt automatisk til dig, typisk en gang om måneden.

Spørg i plantecentret

Er du alligevel i plantecentret, skal du ikke være bange for at trække en medarbejder til side og få al den viden og inspiration fra vedkommende som muligt. Man må gå ud fra, at de selv har en vis interesse på området qua deres job, og der er ingen grund til, hvorfor du ikke kan få nogle nye idéer derfra. Spørg om, hvad de har plantet i deres egen have for nyligt, og om der er nogle helt nye tendenser, du skal kende til.

Brug de sociale medier

Når det handler om tendenser, er de sociale medier stedet at lede efter inspiration. Her kan du nemt og hurtigt følge en helt masse mennesker og samle alt det, du er interesseret i, ét sted. På nogle platforme er fokus på de smukke billeder, mens det andre steder hovedsagligt ligger på den uddybende tekst. Følg med hos forskellige mennesker og på forskellige platforme, og vi tør næsten garantere dig, at du ikke kan undgå at blive inspireret. Der er mange kreative mennesker derude, der med glæde deler ud af deres gode idéer og påfund. Det eneste, du skal gøre, er at finde dem.

Hold dig ajour hos eksperterne

Vores sidste tip i denne omgang er en smule mere ekspert-båren – og måske nok også lidt mere nørdet – end de forrige. På LMO avisen finder du nemlig artikler om forskellige emner inden for områderne økologi, landbrug og nye løsninger. Det er spændende læsning for alle, der har bare den mindste interesse for miljø, planter og deslige, og selvom du måske ikke kan ”bruge” din nye viden aktivt i din egen have, danner informationen fra hjemmesiden med garanti grobund for en solid viden. Som haveejer må du være forberedt på lidt af hvert, og her kan LMO avisen være din ven i nøden.

anlægsgartner tilbud