Belysning omkring hjemmet har mange betydningsfulde funktioner og fordele. Når du vælger at lyse haven op med LED pærer, skaber du for det første en hyggelig stemning, som vil skabe værdi og en hyggelig atmosfære. Derudover vil belysning i og omkring haven have en sikkerhedsmæssig effekt, da det er med til at holde indbrudstyve væk fra dit hjem.

Der findes mange forskellige typer og udgaver af LED pærer og spots. Herunder får du et overblik over de mange valgmuligheder, og du får gode råd i forhold til at vælge de rette pærer i forhold til dine behov og ønsker.

Gå på opdagelse i det store udvalg af LED pærer til haven

Når du vil skabe hyggelig stemning i din have og øge sikkerheden omkring dit hjem, har du brug for belysning i topklasse. LED pærer er den bedste form for belysning, du kan vælge til udendørs brug.

Der er flere grunde til, at disse energibesparende pærer er et populært valg:

  • Du får lys med op til 5.000 brændetimer
  • Du handler miljøbevidst
  • Der findes et stort udvalg
  • Du kan spare op til 60-85% på din elregning

Der er både praktiske, miljørelaterede og ikke mindst økonomiske årsager til at vælge LED spots og pærer.

Når du skal vælge den helt rette pære, skal du forholde dig til type af fatning. Du skal vælge pærer, som matcher typen af dine lamper i haven.

Du kan se det store udvalg på mrperfect.dk og få det bedste overblik over alle produktmuligheder. Her finder du de nyeste og mest moderne LED pærer på markedet. Det er en fordel at have flere forskellige spots og pærer at vælge imellem og sammenligne, så du er sikker på at vælge de helt rette produkter.

Vælg pære eller spots som matcher dine ønsker

Når du handler dine LED pærer hos en professionel webshop, som specialiserer sig i miljøvenlige og energibesparende produkter til udendørsbelysning, får du flest valgmuligheder. Det er ikke kun type af fatning, du kan vælge imellem, når du har et moderne og bredt udvalg af LED produkter.

Du kan også vælge imellem pærer med forskellige lysfarver. Det kan være, du ønsker en mere gullig og stemningsskabende lyskilde fremfor en pære med klassisk, hvidt skær.

Når du vil sikre dig, at du lyser haven perfekt op med LED pærer, skal du forholde dig til Ra-værdien. Denne værdi fortæller om en pæres lyskvalitet.

Des højere Ra-værdi des bedre belysning får du i haven.

 

anlægsgartner tilbud