Swimmingpool

swimmingpool Den første beslutning, som oftest også er den nemmeste beslutning i forbindelse med anskaffelse af en swimmingpool er om det skal være et overjordisk transportabelt badebassin eller det skal være en swimmingpool der er bygget ned i jorden. De fleste husejere med have vil foretrække den ekstra luksus, som det er at have en swimmingpool, der gravet ned i jorden. Imidlertid er det også væsentligt dyrere at have en swimmingpool, der er gravet ned i jorden. Hvor meget dyrere? Det afhænger i høj grad af hvilke byggematerialer man benytter. En swimmingpool, der er lavet af vinyl, vil typisk være omtrent dobbelt så dyr som en overjordisk swimmingpool. En swimmingpool der er bygget i glasfiber er typisk 4 gange så dyr, og en swimmingpool med et fundament støbt af cement er typisk 6 gange så dyrt.

Når det er sagt, så vil en swimmingpool i høj kvalitet sandsynligvis øge værdien af din bolig på så markant vis, som et oven jords badebassin aldrig ville kunne gøre.

Sikkerhedstip til din Swimmingpool

Hvis du har børn og / eller kæledyr der bor i dit nabolag, så er disse sikkerhedsråd en liv-og-død problematik, der skal tages meget alvorligt. Selv de mest samvittighedsfulde og høneagtige forældre må indse, at de ikke kan holde øjnene på deres børn på alle tidspunkter af døgnet. Desuden anbefaler mange instanser, at du opbygger et hegn omkring din swimmingpool. Din byggemester (eventuelt dig selv?) skal være opmærksom på de lokale regler i kommunen, ellers kan du altid undersøge reglerne via rådhuset. Flere steder anbefales det bare at have et hårdt swimmingpool dække, hvilket ofte er en fornuftig løsning, da den også kan holde snavs, for eksempel nedfaldne blade, ude af swimmingpoolen.  Belysning – særligt bevægelses-sensor belysning kan give en ekstra foranstaltning for både sikkerhed og sikkerhed i hjemmet. Hvor absurd det end lyder, har der været beretninger om ulovligt indtrængende, der er gået i swimmingpoolen, og sidenhen har ført sag på mod ejerne for uagtsomhed. Alene af denne grund, er swimmingpool sikkerhed en absolut nødvendighed for husejere.

 

Flere Swimmingpool Tips: Fremtidige omkostninger

Når du regner prisen ud på din swimmingpool installation, så skal du sørge for at inkludere de langsigtede omkostninger forbundet med et sådant ejerskab. Her er nogle af de løbende omkostninger, du bør tage højde for:

• Åbning og lukning af din swimmingpool til sæsonen.

• Vedligeholdelse af pumper, belægning og udstyr.

• Vandregninger og driftsomkostninger.

• Købe rensekemikalier, såsom klor og pH-balancer.

Trends for Swimmingpools

Mange boligejere er begyndt at tænke “ud af boksen”, når det kommer til swimmingpool design. De er ikke bare på udkig efter en hurtig dukkert, men at skabe deres egen lille oase, hvor de kan komme væk fra det hele. Hvis denne idé tiltaler dig, kan du overveje nogle af følgende ekstradetaljer:

• Swimmingpool Design: Ingen grund til at gå med den traditionelle rektangel – det er næsten for kedeligt. I dag er det muligt at få din swimmingpool specialdesignet med så mange kurver og drejninger, som du ønsker, således at din swimmingpool indgår i den overordnede plan af havens design.

• Swimmingpoolens omgivelser: En smukt designet omgivelse kan være et sted for dine familie og venner til at samles om andet end bare vandet, og dermed kan man integrere sin swimmingpool i det større design af dit hjem. Jeg har set flere der ganske vellykket har integreret  grillpladsen med swimmingpoolen.

• Swimmingpool-Spa Kombination: Et varmt karbad eller spabad er en fantastisk måde at slappe af efter en hård og stressende dag. Mange swimmingpooldesigns kombinerer en opvarmet spa med en større kølig swimmingpool, så du får det bedste fra begge verdener.

• Springvand og vandfald: Feng Shui eksperter har kendt til dette i årevis, at vand funktioner øge energi og stemning i dit hjem. Hvorfor ikke anvende den samme idé til din swimmingpool, hvor disse muligheder kan give din pool en mere luksuriøs fornemmelse og unikt design og udtryk?

Et Sidste Tip: Når du vælger og designer din swimmingpool til haven, så er det vigtigste at tænke over, hvordan du og din familie vil bruge swimmingpoolen. Lad dette være din primære guide til at vælge de bedste muligheder og designs for din swimmingpool.