Lanterner

Lanternen er kendt som bæreren af det lys, der fører en på vej. I haven er denne klassiske funktion omdannet til at være det ekstra lys, der er til stede i sommerens varme nætter, og i de mørkere og koldere perioder fungerer lanterner som smukke lyspunkter i haven, der kan ses indefra stuerne.

Nedenfor har vi præsenteret nogle af vores bedste bud, hvordan lanterner kan bidrage til havens skønhed.
———————————

Klassisk lanterne til bloklys

Lanternen med metalholder er perfekt til store bloklys. Den kan stå på terrassen eller hæves højere og eventuelt stå på et bord. Den skærmer og beskytter lyset på samme med at den gennem bøjningen i glasset bringer varme og klassisk fransk landstil ind i haven. Metallet der omkranser glasset giver en antydning af råhed.

Dette er en af de simple men utroligt effektfulde franske glas beholdere  Den kan med stor fordel flankeres af en lille blomst, eller som en lampe der er placeret på have bordet, og oplyser terrassen.

Højde: 42 cm

Pris: kr. 397,-

Den kan findes nedenfor ved at trykke på knappen.

“Find den her!

Bålsted til den moderne have

Dette super moderne bålsted kan både  bruges i haven eller på terrassen. Den kan bruges til at skabe varme og hygge eller dette målsted kan anvendes som en moderne grill.

Bålstedet er lavet af en kombination af rustfrit stål og aluminium. Den er 50 cm bred og 72 cm høj.

Pris: kr. 1.099,- 

Find den her

 

Romantisk fransk stilet lanterne

lanterne mørk zinkDenne romantiske lanterne med et fransk landligt islæt kan stilles på terrassen eller ved indgangen til hoveddøren eller langs stien op til hjemmet. Personligt køb vi fire af disse, da det skaber et helt fantastisk smukt lys op ad vores lille indgangssti.
Pris: kr. 189,50

 

Find den her!

 

 

Et alternativt julehus

Dette zinkhus som indeholder levende lys er fantastisk i juletiden, men kan også bruges på andre tidspunkter. Vi har imidlertid selv altid brugt det om julen, hvor vi har placeret det ude på vores havebord på terrassen. Derude står det så og lyser ind til os, og ungerne kigger ud på zinkhuset, som var det julemandens egen lille fabrik oppe på Grønland. Det har i øvrigt ikke været noget problem for os om der har været sne eller ej, det har faktisk blot bragt mere hygge omkring huset, når det har været omringet af snedynger.
Pris: kr. 659,50

 

Se mere her!

 

 

Billig, smuk, funktionel flet lanterne

lanterne i flet Denne smukke og rustikke lanterne er også beregnet til bloklys. Den giver en dejlig rolig lysstemning på altanen og kan for så vidt både bruges på varmesommernætter som tilsneede julenætter. Videre kan den bruges indendørs og lyse op ved havedøren eller i de store vinduer.
Pris: kr. 299,-

Find den her

NB: Denne lanterne findes også hos forhandleren i en mindre og billigere udgave.

Nedenfor har vi en række andre bud på lanterner.

[display_multi store=”4″]

[show-menu menu=”blomsterløg”]