Måske du er på udkig efter et par nye havemøbler, så terrassen eller altanen er klar, når det danske sommervejr melder sin ankomst. Havemøbler, og generelt køb af møbler, kan være en dyr affære, hvis du er på jagt efter kvalitets- og/eller designermøbler.

 

Men fortvivl ej! Det er nemlig muligt at købe møbler på afbetaling, så din betaling bliver delt op i små bidder. Det gør det ofte mere overskueligt, da du på den måde ikke skal have alle pengene op af lommen på én gang.

 

Bliv præsenteret for et større sortiment online

Når du handler på nettet, bliver du ofte præsenteret for et meget større udvalg end i de fysiske butikker. Det afhænger selvfølgelig af, hvad du er på udkig efter, men generelt rummer nettet et markant bredere sortiment over hele linjen.

 

Rigtig mange webshops nyder altså godt af, at de fysiske butikker ikke kan tilbyde lige så store udvalg. Derfor er der også mange online møbelbutikker, som har taget afbetaling til sig, da de har set, hvordan det kan være med til at øge deres omsætning.

 

Flere online kunder vælger en fordelagtig afbetalingsordning, så de både slipper for at smide det fulde beløb på én gang, men også fordi de på den måde kan foretage større indkøb. Når betalingerne deles op, er det både nemmere og ikke mindst mere overskueligt at få fingrene i drømmemøblerne.

 

Fordele ved møbler på afbetaling

Det er ikke alle, der har råd til at lægge 20.000 kroner for f.eks. et sæt havemøbler, og derfor bliver et tilbud om afbetaling pludselig utroligt aktuelt. For nogle mennesker kan det være svært at finde plads i økonomien, og når de vælger at købe havemøbler på afbetaling, undgår de at skulle smide det fulde beløb på én gang, og det bliver ligeledes nemmere at investere i kvalitet og design.

 

Der er mange fordele ved at shoppe på afbetaling, og flere og flere vælger denne løsning, så de undgår at optage et egentligt forbrugslån. En af de helt store fordele ved afbetaling er, at renten ofte er meget lavere end ved forbrugslån, og visse webshops tilbyder endda rentefri afbetaling.

 

På den måde lukrerer de altså ikke på renter, men nyder derimod bare godt af, at kunderne vælger at lægge penge hos dem fast over en bindingsperiode på 6, 12 eller 24 måneder. Forhåbentligt er kunden tilfreds og får lyst til at handle der igen. Når du vælger at afbetale, er det en rigtig god idé at lave et budget, således du hele tiden har et overblik over, hvor langt du er med betalingen og ydermere sørge for, at der hver måned bliver lagt penge til side.

 

I dag tilbyder flere webshops afbetalingsordningerne, og derfor er det fornuftigt at overveje den mulighed næste gang, du skal på udkig efter møbler til inden- og udendørs brug. Det giver dig endda mulighed for at købe bæredygtige møbler eller designermøbler, som ofte er lidt dyrere end de gængse og masseproducerede møbler.

 

anlægsgartner tilbud