Guides

Alt For Haven har mange guides, og det er vi glade for, men vi ved også der er andre sider, der har bedre guides end os på visse punkter. Nedenfor er der nogle af vores yndlings guider og dem som vi har været mest glade for både på denne side og også fra andre hjemmesider.

Skimmelsvamp guiden

Skimmelsvamp – Et evigt tilbagevendende problem, der både kan være et problem indenfor og udenfor er skimmelsvamp. Denne side vi refererer ikke bare en enkelt underside om Skimmelsvamp, men en helt hjemmeside, hvor du kan læse om forskellige typer svampe, der går under fællesbetegnelsen skimmelsvampe. Skimmelsvampe kan have meget ubehagelige konsekvenser for mennesker og det kan i visse tilfælde udvikle sig til hussvamp. Hvis det udvikler sig til hussvamp, så er det virkeligt skidt for det kan skade selve bygninger og lignenden. Skimmelsvamp findes typisk i fugtige miljøer, men det kan du læse meget mere om via indledende link.

Guiden til havefesten

Havefestguiden – Uanset om du skal holde barnedåb, bryllup eller en fest i haven i en helt anden anledning. Så kan du finde tips og ideer her til festen. Du kan læse guiden til at holde fest i haven ved at følge indledende link.

Segboard guiden

Segboard – Det er den helt store dille for tiden, men der er overraskende mange ting, som er rigtig gode at få på plads. Det er nemlig langt fra nok bare at lære hvordan man benytter og kører på et segboard, der er priser og regler og en masse ting som du bør vide inden du køber et segboard til dig selv eller din familie. Se mere om segboards via det indledende link.

Fletstol guiden

Fletstol – Find den lækreste fletstol til haven med Alt For Havens egen guide til fletstole. Du skal blot følge det indledende link med fletstol.

Guiden til Trick løbehjul

Trick løbehjul – Normale løbehjul er fine men børn stiller sig ikke tilfreds med normale løbehjul, når de skal lave tricks på gaden eller på ramper. For at være helt ærlig kan jeg godt forstå det, trick løbehjul er så meget bedre til at hoppe og lave tricks end et normalt løbehjul er. Dette er ikke en guide i traditionel forstand, men oversigt og en gennemgang af de ting, der er vigtige ved trick løbehjul hos forhandleren Legecentret.dk. Vores børn har i øvrigt et MyHood trick løbehjul hver som vi har været meget glade for, og som vi stærkt kan anbefale, og det tæller naturligvis op at det ikke er det dyreste trick løbehjul.

Guiden til tulipaner i haven

Tulipaner i haven – Hos Alt For Haven har vi vores egen guide til tulipaner i haven. Tulipaner er en af vores yndlingsblomster, og så lang tid de bliver plantet rigtig, så er de relativt let at have med at gøre. Nå ja og så er tulipaner bare altid en fryd for øjet 🙂

Guiden: Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven – Det kan være en relativ stor udskrivning at købe et fodboldmål til haven. Det behøves det ikke at være, men efter at have læst denne guide hos fodboldspilleren.dk, så anbefaler vi at du i hvert fald ikke vælger det billigste. Vi har selv to store Plum fodboldmål til haven, men til mindre børn kan mindre sagtens gøre det.