Haveplanter

Haveplanter – Med den rette planter i haven kan du skabe en helt unik stemning. Hvad der er den rette stemning og hvilke haveplanter der er med til at skabe den hyggelige, dejlige, smukke eller sjove have, det er forskelligt fra person til person. Her kan du læse mere om haveplanter, og ud fra disse informationer håber vi du kan være med til at skabe en dejlig have for dig og din familie!

Nedenfor kan du læse meget mere om planter til haven.

Roser

Roser er både smukke og dufter dejligt. Roser er udbredt i næsten hele verden, hvor roser er blevet kultiveret på den ene og anden måde. Her får du en guide til roser, hvor du kan læse mere om pasning, tilskæring og naturligvis er der også et afsnit om at plante roser. Du kan læse meget mere i denne guide til roser!

Stauder

Stauder – En staude beskrives tit som en flerårig urtelignende plante. Jeg syntes altid det har været en noget mærkværdig beskrivelse, men stauder er planter, hvor delen over jorden i varme og fugtige perioder blomstrer og er utrolig smuk. I årets kolde periode, så visner, dør og forsvinder de overjordiske dele af stauder. De underjordiske dele overlever typisk og på den måde genoplives den frodige vækst over staudernes underjordiske liv hvert år.

Flere haveplanter på siden

Denne side er lige så stille og rolig ved at tage  form. Det er meningen at du skulle kunne finde masser af haveplanter her! Hver gang vi får lavet flere guides til haveplanter her på siden, så udgiver vi dem og tilføjer dem til denne oversigt.