Vi elsker alle at nyde vores have. Men nogen gange ville du måske ønske du kunne nyde den lidt mere? Det kender vi alt til, og derfor har vi lavet denne artikel så du kan få det maksimale ud af din have.

 

Når vinteren presser på

Når vinteren kommer, og de grå vejr føles som om det aldrig vel gå væk igen, er der få mennesker der gør brug af deres have. Og det er jo ærgerligt! Det kan skyldes mange ting. Det er nemlig de færreste der tænker over at plante de rigtige træer og buske, som man kan nyde året rundt. Det er klart man ikke har lyst til at hverken være i, eller se på sin have, hvis alle træer og planter ligner de er ved visner og er ved at dø. Så når vi nu når til sommer, kan du overveje om de eksempelvis ikke skal have en kristtjørn i haven? Den er utrolig pæn både i haven og som dekoration til jul. Der er få buske der giver en så god julestemning! Med den røde bær og knaldgrønne blade.

Når der skal mere til

Det er meget hyggeligt både at se og plukke f.eks. en krisstjørn, henover vinteren, men det kan godt være at du ikke ligefrem har lyst til at blive udenfor da det ligesom er koldt! Så hvis der skal lidt mere til for at få dig udenfor og nyde luften og haven kunne det være at du skulle overveje at få dig et udendørs spa? Et udendørs spa er virkelig noget der kan skrue hyggen op på et nyt niveau. Der er mange størrelser og priserne variere rigtig meget. Det kan derfor være en god ide at tage et lån til det. Her kan lendme.dk klart anbefales, da man får 8 forskellige tilbud at sammenligne med. Så er du sikker på du har fået lånet til den rigtig pris. Hvis du eksempelvis gerne vil have spaen i baghaven, som lang de fleste selvfølgelig gør, kan der komme en del ekstra omkostninger, da det ikke er sikkert du kan få den derom, uden at bruge en kran! Og så ryger der hurtigt nogle tusinde oven i prisen. Men det er klart det værd! At tage sit badetøj på i julen og sætte sig ud i boblerne, med et glas bobler, er det ypperste måde at slappe og nyde sin have på!

 

Når sommeren endelig er her

Vi danskere elsker sommer, selvom vi ikke har meget af den, og det er måske derfor vi elsker den så meget. Netop fordi den er så kort er det vigtigt man for mange mennesker at få brugt o udnyttet den så godt som muligt. Man kan finde på mange ideer til haven, men en ting skal man have styr på når sommeren kommer, og det er terrassen! Der er intet der skriger sommer, som en barbecue på træterrassen. 2 gode råd: Køb din nye lækre grill nu! Hvis du venter til sommeren først er her, så mister du en masse penge, i stedet for at sparrer dem nu. Butikkerne har nemlig stadig sidste års modeller som du kan få smidt i nakken for ingen penge. Det anede råd er at du ikke skal vente til sommeren er her, med at kontakte en tømrer. Når de første solstråler rammer Danmark, har tømrer og brolæggerne ekstremt travlt, og har derfor meget lang ventetid. Det betyder også, at de skruer priserne i vejret om sommeren. Men så er du klædt på til sommer!

 

anlægsgartner tilbud