Ligger du i din hængekøje på en lun sommerdag, kan du lytte til musik, uploade billeder til de sociale medier eller spille nogle af de mange spil, som findes på nettet.

aktiviteter i hængekøjen

Det er smag og behag, om man foretrækker at spille via smartphone, tablet eller computer, men det er ikke desto mindre nyttigt at vide, at alle disse muligheder er tilgængelige. I artiklen omtaler vi tre spil, som du kan spille direkte fra din hængekøje, uanset hvor du er bosat i landet.

 

1.     Spil på Candyland

Candyland er et meget simpelt, men sjovt og enormt populært spil, som efterhånden har eksisteret i mange år. Der er flere danske spiltjenester, som giver dig mulighed for at prøve kræfter med dette spil helt gratis. Du kan tilmed spille uden at registrere dig som bruger.

Candyland handler kort og godt om, at du skal fjerne slikket ved at matche tre eller flere stykker slik af samme type. Spiller du på din computer, bruger du musen til at styre. Spiller du på din smartphone eller tablet, fjerner du slikket ved at trykke på touch-skærmen. Det er mindst lige så simpelt, som det lyder, så kast dig ud i det, og se hvor langt du kommer.

 

2.     Spil på online spillemaskiner

Foretrækker du, at der er penge indblandet, når du spiller, så kan du udforske nogle af de mange sjove spillemaskiner på nettet. Du kender helt sikkert allerede til Den Enarmede Tyveknægt, da denne spillemaskine har eksisteret i adskillige år.

Foruden de gamle klassikere bør du også kende til nogle af de nyere spillemaskiner. Fire N’Fortune er et af de spil, som får meget opmærksomhed for tiden. Du kan få fingrene i Fire N’Fortune Free Spins, hvis du indløser en bonuskode ved oprettelse. Det er altid klogt at lede efter bonuskoder, inden man opretter sig som spiller.

 

3.     Spil Farm Days

Hvad enten du er landmand eller blot interesserer dig for landbrug, så vil du med al sandsynlighed komme til at elske dette underholdende spil. Farm Days handler om, at du skal drive en ægte bondegård efter bedste evne. Dine vigtigste opgaver består af at tage dig af dyrene, høste dine afgrøder og sørge for, at alt forløber som det skal.

Farm Days er ikke lige så populært som nogle af de andre omtalte spil fra artiklen, men du bør alligevel undersøge, om det kunne være noget for dig. Spillet er tilegnet både børn og voksne, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det.

anl�¦gsgartner tilbud