Reklamation: Indhold kan være sponsoreret i denne artikel

Der er rigtig mange ting, som du skal være opmærksom, når du vælger en der skal håndtere ejendomsservice. Her kommer 3 ting, som vi gerne ville have spurgt ind til inden vi endte hos den udbyder af ejendomsservice, som vi har i dag.

Der er tale om 3 tips – og der er sikkert rigtig mange andre faldgruber, men det var her vi gerne ville have researchet lidt bedre!

Tip 1: Tillid er mindst lige så vigtig som pris

Da vi valgte vores første udbyder af ejendomsservice havde vi et fokus, og det var prisen. Det skulle koste så lidt som muligt! Selv om det hele så så billigt ud, så blev det ikke billigere end hos de fleste, og vi havde flere uoverensstemmelser med udbyderen, da vi skulle betale ekstra for flere ting, som vi opfattede som selvfølgeligheder.

Det vi lærte var at det er vigtigt, at være i øjenhøjde med sin udbyder, og have afstemt forventninger. På den måde kan man lettere have tillid til at ejendomsservice udføres korrekt.

Der er to råd jeg gerne vil give her:

  1. Tag en ordenlig snak med dit ejendomsserviceselskab – Har du tillid til dem så er det godt! Hvis der er noget, der virker forkert, så reager med det samme, og find et andet selskab.
  2. Undersøg renommé på nettet. Søg på Google efter anmeldelser af virksomheden, og check eventuelt også TrustPilot, og se om virksomheden har et fint renomme der. TrustPilot er ikke en garanti for sandfærdige anmeldelser, men det er sjældent at der bliver fusket med negative anmeldelser på TrustPilot. Så hold særligt øje med de negative anmeldelser.

Tip 2: Find det ejendomsserviceselskab, der passer til jeres behov

Vi tænkte umiddelbart at ejendomsservice er ejendomsservice, men der er faktisk stor forskel på hvad forskellige firmaer fokuserer på og hvad der er indeholdt i en ejendsserviceaftale. Find først ud af hvad jeres behov er! Sammenlign derefter de forskellige udbydere og se hvordan de matcher jeres behov. For os var en af de vigtige ting, at da vi fandt vores firma (GladEjendomsservice.dk), at de havde rigtig godt styr på algerens og tagrens, da vi er ret belastede af de evigt tilbagevendende alger både på fliser og tag.

Tip 3: Check for skjulte gebyrer

Når du indgår en aftale med et ejendomsserviceselskab, så vær opmærksom på detaljerne i kontrakten. En ting er naturligvis alt det der står med småt. Det skal du holde godt øje med, at der ikke er indført nogle gebyrer og lignende steder, hvor du ikke lige havde regnet med, der ville være gebyrer. Det er ikke så tit, at det burde være et problem.

Det vigtigste at checke efter er en lidt anden ting. De behov, som du har defineret ovenfor – sørg for de ikke “bliver glemt” i aftalen, der indgåes. Det er meget vigtigt for ellers kan der lige pludselig komme en masse ekstra gebyrer på.

Nu kan det lyde som om der er rigtig meget man skal passe på. Det er der også, men langt de fleste ejendomsservicevirksomheder er nogle rigtig fine virksomheder.

anlægsgartner tilbud