I en verden, der bliver mere og mere digital, er det vigtigt at have styr på sit elektroniske tilbehør. Der er mange småting, der er virkelig brugbare i hverdagen. Måske tænker du ikke ret meget over det, men lige så snart, du skal bruge dem, er de helt uundværlige. Har du eksempelvis nogensinde tænkt på, hvor ofte du egentlig benytter et USB kabel? Læs med her.

USB kabel

Et USB kabel eller et USB stik er for mange helt uundværligt. USB står for Universal Serial Bus og bruges som tilslutning til alt lige fra computere, printere, eksterne harddiske, kameraer, osv. Dette lille USB kabel bruges til stort set alt elektronisk udstyr, og er derfor en uundværligt i en digital tidsalder. Især også USB adaptere er brugbare. Dette kan eksempelvis bruges til høretelefoner eller anlæg, så du kan tilslutte enten din telefon eller din computer. De fleste enheder har i dag Bluetooth, men sommetider er det altså bare nemmere helt fysisk at tilslutte enheden med et USB stik. USB kabler findes i mange former, så du skal huske at tjekke op på, om du vælger det helt rigtige – ellers kan du ikke bruge det til meget. Et eksempel er, at din computer og din telefon højst sandsynligt har helt forskellige stik.

Powerbank

En powerbank er et sikkert hit hos mange. Når du er på farten, er det mest irriterende, der kan ske, at du ikke har mere strøm på din telefon. Det er egentlig utroligt, at man ikke har bedre muligheder for at lade sin telefon op rundt omkring, men her er den bedste løsning en powerbank. Den er nem at have med rundt, og så har du altid strøm til telefonen tilgængeligt. Der findes mange forskellige powerbanks på markedet, og du skal naturligvis vælge lige netop den, der passer bedst til dine behov. Som hovedregel er powerbanken større jo mere den kan lagre af strøm. Du må derfor gøre op med dig selv, hvor meget strøm du egentlig har brug mellem opladningerne af din powerbank. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget vægt du vil have med i taksen. Husk at finde det rette USB stik til din nye powerbank.

Eksternt DVD drev

I dag streamer vi stort set alting, og derfor er der efterhånden mange computere, der ikke længere har et indbygget DVD drev. Det er en skam, for når man pludselig står og skal bruge et DVD drev, kan det bare slet ikke lade sig gøre. Du kan derfor med fordel investere i et eksternt DVD drev, så du er forberedt på den situation. Især på udlandsrejser kan det være en god idé, når du måske ikke lige har internet tilgængeligt til at kunne se en film eller høre noget musik. Det eksterne DVD drev kan nemlig også sagtens benyttes til CD’er. Der går nok ikke længe inden DVD’er og CD’er er helt yt, men for nu kan et eksternt DVD drev altså være ganske nyttigt i hverdagen. Til din eksterne DVD drev skal du selvfølgelig også bruge det helt rigtige USB kabel.