Det er et stort skridt for de fleste at begynde at gå med stok. Ved at vælge en stok med et flot mønster, der passer til din stil, kan du dog gøre stokken til en mere naturlig del af dit outfit – både når du er i haven, og når du bevæger dig rundt offentligt.

Når det begynder at knibe med balancen, er det rart for dig, at du har noget at støtte dig til, når du går i haven. Men stokken er for mange også et stort skridt, fordi de forbinder den med at være ældre – og så gammel er du jo heller ikke endnu.

Måske er det fordi, at du forbinder en stok med en klassisk stok i træ eller et andet mørkt materiale, at du er lidt skeptisk over at gå med den. Den passer måske slet ikke til din stil og personlighed. Heldigvis findes der mange forskellige former for stokke i mange forskellige stilarter. Dermed kan du nemt finde den stok, der passer til dig.

Mønster på stok og håndtag

Noget af det, der er med til at adskille den ene stok fra den anden, er, at der kan være mønster på enten selve stokken eller på håndtaget. Et flot og farverigt håndtag er med til at sætte noget kulør på dit outfit, og din stok bliver derfor en tilføjelse til dit outfit på samme måde som for eksempel en hat og en taske.

Med et flot svunget mønster ned ad stokken kommer der til at være lidt mere stil over den. Igen er den med til at få dit outfit til at se flottere ud, når du har sådan en stok.

Når du er i haven, vil du typisk have noget andet tøj på, end når du går på gaden. Derfor kan du også vælge at skeje lidt mere ud, når du vælger en stok, du bruger i haven. Hvis et leopardmønster på håndtaget eller en skotskternet stok er for frisk for dig, når du bevæger dig rundt offentligt, er det oplagt for dig, at du bruger den i haven i stedet.

En foldbar stok er smart at have liggende i bilen

Når du godt kan lide at være i din have, vil du typisk også holde af at være i naturen generelt. Og der er en stok jo virkelig rar for dig at have. Når du skal bevæge dig rundt på skovstier og i kuperet terræn, er det virkelig rart for dig, at du har stokken ved hånden.

Måske bruger du ikke stok hele tiden, men kun i nogle tilfælde. Derfor kan det godt ske, at du ender med at glemme stokken. Derfor er det en god ide for dig, at du køber en foldbar stok. Den kan du have liggende i bilen eller i rygsækken, så du er sikker på at have stokken lige ved hånden, når du får brug for den.

En stok kan altså være meget nem at have med og se ud på mange forskellige måder. Dermed kan du nemt finde frem til den rette stok til dine behov.

anlægsgartner tilbud