Min mand og jeg har igennem længere tid gået og talt om at skabe lidt fornyelse i vores have, og til det formål har vi blandt andet anskaffet os nogle brugte hævesænkeborde, som vi har en ganske særlig og velgennemtænkt plan med.

Vi har nemlig hver vores lille hobby, som vi går op i med liv og sjæl. For min mands vedkommende er det den indbyggede havegrill, hvor min mand står – og nu også sidder – året rundt og leverer kulinariske oplevelser til os begge og ikke mindst vores rigtig gode venner. For mit eget vedkommende bruger jeg størstedelen af min havetid i mit lille orangeri, som vi anlagde for snart ti år siden.

Havearbejde er som en leg med brugte hævesænkeborde

Min passion er orkideer, og dem har jeg faktisk rigtig mange af i orangeriet. Men det er svært at gå og nusse om dem, når man som jeg gerne vil yde en ekstra indsats og bestøve de enkelte planter, når tid er. Det kræver snilde og perfektion og ikke mindst en sikker hånd, og det kan man sjældent klare, hvis man står op i flere timer.

Derfor kom vi på ideen om de brugte hævesænkeborde som det helt ideelle redskab i mit orangeri, for så har jeg da mulighed for at skifte sidde- og ståstilling flere gange i løbet af min havedag. Indtil videre har jeg ikke helt knækket koden på, hvilke indstillinger der er de mest optimale, men det skal jeg nu nok komme efter, når først de brugte hævesænkeborde er behørigt installeret i orangeriet.

Min mand er allerede tilfreds med sin lille installation ovre ved den indbyggede havegrill, men det var også nemmere for os at få de brugte hævesænkeborde ordentligt på plads der. Så nu kan han både sidde og stå og marinere kød og grønsager i lange baner til stor fryd for os alle, og min mand da især.

Brugte hævesænkeborde er nogle robuste størrelser

Det bedste ved de brugte hævesænkeborde, som vi i øvrigt købte via internettet hos Holmris er, at man slet ikke behøver at være så påpasselig ved brug af vand og jord eller olie og marinade for den sags skyld.

De brugte hævesænkeborde er alle lavet i robuste materialer og også i et tidløs design, så desto mere de bliver brugt, desto mere rustikke kommer de til at se ud med tiden. Det udtryk glæder vi os især til at se, for vi går meget op i, at vores have har et helstøbt udtryk, der er en fryd for øjet.

Når man som vi opholder sig i haven den halve dag, har det stor betydning for ens velvære og sindsstilstand, at man har noget smukt og lækkert at se på – og det har vi bestemt fået med vores nye brugte hævesænkeborde fra Holmris.

anl�¦gsgartner tilbud