Lige nu sidder der masser af par over hele landet og planlægger deres kommende bryllup i 2020. De tager til bryllupsmesser og får, inspiration læser på sider om bryllupper, for der er mange overvejelser, blandt andet hvor brylluppet skal holdes? Har man hus, og have, eller har man et familiemedlem, der vil ligge have til, så er et havebryllup et godt valg.

  • At leje et festtelt er samme pris eller billigere end festlokaler i boligforeninger billigere end de fleste forsamlingshuse, og langt billigere end hoteller, kroer og lignende.
  • Du har bedre tid til forberedelse og oprydning, de fleste teltudlejere sætter gerne teltet op torsdag og nedtager det mandag eller tirsdag.
  • Det er superhyggeligt.

Selvfølgelig er der også nogle ulemper, man skal tage højde for storm- og regnvejr, samt toiletforhold. Jeg har været til tre havebryllupper, og selv om det ene af dem havde en del regnvejr, var det en superhyggelig fest. Alle tre var supersuccesfulde bryllupper, derfor er jeg blevet en varm fortaler for at holde bryllup i haven.

Et af bryllupperne var et lille, intimt bryllup med lige under 30 gæster, og da vejret var godt, blev det holdt helt uden telt. De havde nogle pavilloner liggende, som de ville sætte op, hvis regnen skulle komme. Haven var pyntet festligt op med lamper, guirlander med mere.

Efter min mening så kan en hyggelig have med blomster, buske og træer sagtens hamle op med selv det mest fancy festlokale.

 

 

 

d

anlægsgartner tilbud