Annonce

Vi er efterhånden kommet til den tid på året, hvor vejret mest af alt er vådt og gråt. Naturligvis kan du opholde dig udendørs i din have med den rette påklædning, men sommetider kan det nu også være rart at trække indenfor i varmen. Bare fordi du er indendørs, behøver du nemlig ikke at droppe dine haveprojekter.

Planter i krukker

Selvom der er noget ganske særligt ved en have, som er tætpakket med smukke blomster, kan man godt få noget af den samme stemning inde i stuen. Dette sker naturligvis med planter, som er beregnet til at stå indendørs i krukker.

Det er utrolig moderne at fylde sit hjem med store frodige planter, og derfor kan du finde mange af disse i butikkerne rundt om i landet.

Finansier dine kommende haveprojekter

Har du store planer for, hvad der skal ske med din have i foråret, kan det være en god idé allerede nu at overveje, hvordan du finder pengene til dette. Interesserer du dig for tal og økonomi, kan det være, at du finder investering morsomt.

Der findes utrolig mange måder, hvorpå du kan investere dine penge. Én af disse måder er gennem crowdlending. Crowdlending er en investeringstype, hvor du låner penge ud til virksomheder eller andre privatpersoner. Læs denne anmeldelse af handelsplatformen Fast Invest, hvis du er blevet interesseret i crowdlending.

Læg en plan

Lidt i stil med det foregående råd, kan det være en utrolig god idé at forberede dig på varmere tider ved at lægge en plan for, hvad der skal ske med din have.

Du kan blandt andet skrive ned i hvilken måned, du skal plante dine frø, eller du kan skrive ned, hvis der er bestemte haveredskaber, du vil anskaffe dig. Du kan ligeledes lægge mere udførlige planer, hvis du for eksempel vil bygge dit eget højbed.

En flot naturdekoration

Når vinteren kommer snigende, betyder det, at naturen bliver fyldt med flotte ting, som vi kan bruge til at pynte op med. Herunder kan blandt andet nævnes grangrene, mos, bær og kogler. Det kan være skønt at gå en frisk tur i skoven for at indsamle pynt, for derefter at vende tilbage til hjemmets varme.

At gå i det kreative hjørne og lave en fin dekoration er noget, som du både kan dyrke alene og sammen med andre. En sådan dekoration kan være god at have stående til jul, og desuden er det en perfekt værtindegave til årets julefrokoster.

 

anl�¦gsgartner tilbud