Hvis du har en have, så er et bålfad en hyggelig tilføjelse. Det kan samle hele familien. Det gør samtidig også, at man kan nyde og bruge haven, selvom vejret slår om og bliver koldere om aftenen. Man kan dermed forlænge tiden ude i haven. 

Der er derudover også et utal af muligheder, som et bålfad på ben giver. Man behøver nemlig ikke at tænke på det bålfadet står på i samme grad, som hvis der ikke var ben på. 

Ryk køkkenet udenfor

Et bålfad på ben giver dig muligheden for at lave din mad udenfor. Hvis familien er samlet, kan alle lave deres egen mad. 

En god idé er at lave snobrød. Dette kan både fungere som tilbehør til en større ret eller som en lækker snack. Snobrød er især et hit blandt børn og barnlige sjæle. Det tager lidt tid at lave dem og dejen skal nok laves i forvejen i køkkenet, men ellers er det en god måde at holde alle beskæftiget. 

Det giver samtidig forældrene en lille pause, når alle skal lave snobrød, fordi det kræver, at man sidder tålmodigt og venter på, at det bliver færdigt. Man kan se om snobrødet et færdigt, når det får en lidt mere fylden farve på overfladen. Man skulle nødig spise et ubagt brød – det får man en smule ondt i maven af. 

Hold hyggen kørende 

Når temperaturen falder og efterårets første tegn begynder at vise sig, så kan man stadigvæk godt holde hyggen udendørs. Det kræver bare, at man har nogle gode steder at sidde, men ellers vil bålet holde en varm. 

Det er en ideel mulighed for at samle folk udenfor, og det er noget, som de unge vil nyde godt af, men også i høj grad de voksne. 

Er man et udemenneske er et bålfad på ben altså et must. Fordelen ved at det har ben er, at det kan placeres på terrassen. Man behøver derfor ikke at tænke på, hvad det står på, fordi det er løftet fra jorden. 

Husk sikkerheden 

Man skal dog altid huske sikkerheden, når man har med ild at gøre. Forskellige kommuner har regler angående åben ild, så sørg for at sætte dig ind i det, inden bålet antændes. 

Derudover skal man huske på vinden. Den må ikke være for kraftigt, og hvis det er i sommerperioden, må det ikke være for tørt.