I denne guide vil jeg prøve at kigge lidt på nogle fede møbler til haven. Havemøbler er ofte kedelige plastikmøbler fra den nærmeste Bilka, men sådan behøves det ikke at være. Der findes rigtig mange flotte og unikke møbler, som man uden problemer kan benytte udenfor.

 

Swedese Desiree havespisebord og stol.

swedese havespisebordSwedese er kendt for deres skarpe stil – typisk skandinavisk design, minimalistisk og flot at se på. Deres Desiree havespisebord er endnu et eksempel på den stil. Den er velegnet som et udendørs spisebord.

Til Swedese bordet, der findes der en passende havestol. Desiree havestolen kommer i hvidlakeret stål, og med 2 forskellige hyndefarver. Find begge Swedese produkter hos Trendbazaar.

Muubs Rockefeller.

Et fantastisk spisebord fra Muubs – Som både kan benyttes indenfor og udenfor. Det er et imponerende bord, som har et robust design. Benbukkene er lavet af ubehandlet teaktræ.

Oficina Kreativa Acapulco stolen.

Oficina Kreativa Acapulco Stolen er et design ikon, og har været det siden 1950´erne, hvor stolene for alvor slog igennem i Acapulco / Mexico. Her blev mange af datidens kendte personer, set benytte stolene på deres ferie. Det danske firma Oficina Kreativa har valgt at genskabe klasikkeren, og sælger denne fantastisk stol på det danske marked. Den er enormt behagelig at sidde i – og en fryd for øjene. Så vil du sidde ude i din have og drømme dig til Mexico, så kan den være en spændende mulighed.

Lio Collection Kaui spisebord

Kaui bordet er et flot bord som kan bruges som udendørsbord – Det er produceret i massivt teaktræ, som er blevet genbrugt. Fordelen ved bordet, er som sagt at det er bæredygtigt design, desuden så ser det virkelig flot ud. Perfekt til at sidde og nyde en god flaske rødvin ved.

Er du på udkig efter havemøbler, så kan du finde et stort udvalg på Trendbazaar.dk

Lio Collection Kaui Spisebord

anl�¦gsgartner tilbud