Har du også glædet dig rigtig meget til, at du endelig kan komme ud i din dejlige have? Når det er vinter, og vejret ikke lige er til, at man kan være ude i haven i timevis, så bruger man naturligvis heller ikke haven lige så meget.

Men når sommeren endelig er på vej, og man kan mærke at solens stråler bare bliver varmere og varmere, så ved man også, at det ved at være tid til at gøre haven sommerklar!

Et dejligt uderum

Hvis du er så heldig at have en dejlig, stor have, så bør du bestemt også udnytte det. Selvom der er mange gode, offentlige steder, hvor du kan sidde i de varme timer, så er det alligevel meget dejligt at have sit helt eget sted hvor du ved, at du ikke bliver forstyrret. Haven er et samlingssted for familie og venner, og fordi det er dit, er det helt og aldeles privat.

Lige netop derfor bør du vælge at gøre lidt ekstra ud at få haven helt klar til sommer, så du kan bruge den til alle de ting, der gør sommeren god.

Vedligeholdelse efter en lang vinter

Efter en lang vinter, hvor dy nærmest ikke har fået set haven på grund af sne, regn og slud, kan det være nødvendigt at tage et lille kig på havens stand. Haven er helt sikkert ikke som du synes, du forlod den i starten af efteråret, og det giver jo også meget god mening, eftersom det kolde vejr ikke ligefrem lægger op til en masse havearbejde. 

Hvordan gør man haven sommerklar?

At gøre haven klar til sommer kan indebære rigtig mange ting. Find alt til haven her, så du kan få vedligeholdt den de steder, du bedømmer, det er nødvendigt.

Først og fremmest kan du jo lige tænke over, hvad du godt kan lide at bruge din have til. Hvis du primært går op i, at den skal kunne bruges til noget, så er det jo det, du må gå ud fra. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have en lille bålplads, frugttræer og hele molevitten.

Det kan også være, at du bare gerne vil have et hyggeligt terrasseområde, hvor du kan slappe af, nyde en god bog og spise aftensmad med gode venner. Hvis du dog vil have en masse flotter blomsterbede, så er det selvfølgelig dem, der skal passes.

anl�¦gsgartner tilbud