Der findes mange forskellige bud på spændende legetøj. Her kommer nogle gyldne bud på hvad spændende legetøj er.

Riddere, drager og magi

Vi kender det fra vores egen barndom. Vi kender det fra Harry Potter. Nogle af de mest populære tv-serier er baseret på riddere, drager og magi. For tiden bliver den familievenlige serie Merlin vist, og gad vide om der ikke snart vil blive vist serien Legends of the Seeker, som på nuværende tidspunkt er en af de mest populære serier på NetFlix.

Den samme fascination gælder vores børn, og med Schleichs middelalderserie er der for alvor skruet op for eventyrene. Den fantastiske Schleich drage og Schleich riddere er på toppen af mange børns ønskeliste. Du kan læse mere om dem her.

 

Wallstickers

En anden lækker ting til børnene er de såkaldte wallstickers. Der er ikke tale om egentligt legetøj, men snarere om rammerne hvor man leger med legetøj. Wallstickers fås i mange forskellige farver og tegninger. Nogle er kommercielle og forestiller Disney figurer eller lignende og andre er mere kunstneriske, og kan være alt fra abstrakte malerier til simple figurer af biler, safari dyr eller flyvemaskiner. Vær opmærksom på der er stor forskel på hvordan stemningen bliver skabt afhængig af hvad der bliver hængt op på væggene af wallstickers.

 

Bruder legetøj

Der er også de fantastiske maskiner fra Bruder. Bruder legetøj er meget naturtro mod de produkter som de repræsenterer. Det er typisk forskellige mærker af traktorer, gravkøer, kraner og så videre. Det der kendertegner Bruder legetøj er, at det er ekstremt holdbart og altid har nogle sjove små virkelighedstro funktioner.

Jeg håber du blev lidt klogere på hvad spændende legetøj er, ellers så må du og dine børn jo bare kaste sig ud i eksperimenter for at finde ud af hvad det mest spændende legetøj er. Det er trods alt meget individuelt hvad folk finder spændende.

anl�¦gsgartner tilbud