Trænger din have til en kærlig hånd? En have kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis den skal forblive pæn og indbydende.

Når først haven har fået lov at gro og er fyldt med vilde blomster og så videre, kan det virke som et uoverskueligt projekt at få styr på haven igen. Heldigvis er det ikke så besværligt, som det lyder. Her får du en række gode råd til at få styr på din have, hvis den er løbet løbsk.

Få hjælp af et haveservicefirma, hvis opgaven er uoverskueligt stor

Har du ikke været i haven i en længere periode? Så kan der være brug for robuste redskaber til at tackle de forskellige arbejdsopgaver i haven. Har du ikke de fornødne redskaber, eller mangler du kræfter til at klare havearbejdet? Så kan du få hjælp af et haveservicefirma til at klare arbejdet for dig. Du skal blot læne dig tilbage og nyde, at du snart kan gøre brug af din have igen.

Skab en rød tråd mellem have, terrasse og den indendørs indretning

Når du får styr på din have, er det vigtigt, du forsøger at skabe en rød tråd mellem indretningen i haven, terrassen og i hjemmet. Det kan du blandt andet gøre ved at indrette i samme stil. Har du eksempelvis lækre lamper i ikonisk dansk design fra det velkendte brand Herstal hængende indenfor, kan du indrette i samme stilart ude i dit haveområde og på terrassen. Du kan eksempelvis benytte andre produkter fra Herstal eller dansk design møbler.

Lav en to-do-liste over opgaverne i haven

For at skabe overblik over de mange ting og sager, der skal laves for at bringe haven i orden, kan du med fordel lave en to-do-liste. Skriv selv de mindste ting ned. På den måde vil det føles meget mere overskueligt og overkommeligt at gå i gang med.