——sponseret indhold——

Der er ikke noget bedre end at tilbringe tid udendørs i den friske luft. Mange oplever en helt ny energi af at tilbringe tid i haven og ordne den. Her er et vægdrivhus blevet populært af flere årsager, og det er der god grund til. Læs mere her om dine muligheder og forskellen mellem kvaliteterne.

 

Vægdrivhus fremfor et almindelig

Man skal huske at stoppe op og trække vejret. Mange husejere nyder stor gavn af deres have, hvor der er plads til store armbevægelser og fri leg. Flere vælger også at investere i et vægdrivhus af flere årsager. Følgende er alle gode grunde til netop at vælge et vægdrivhus fremfor et almindeligt

  • Det sparer plads
  • Det giver gode vækstmuligheder
  • Det giver et ekstra rum

Et vægdrivhus vil spare plads i haven, hvilket specielt er anvendeligt til de mindre haver. Da den er placeret op af væggen, vil man kunne spare afgørende kvadratmetre. Der er dog mulighed for at investere i mindre vægdrivhus og større alt afhængig af omstændighederne.

Når et vægdrivhus står op af en mur, vil der blive tilført ekstra varme. Det sker ved, at solen opvarmer muren. Muren vil derefter afgive varmen til drivhuset, hvilket gør det nemmere at holde de høje temperaturer i drivhuset. Det giver gode vækstmuligheder for planter og frugter, der har behov for de høje temperaturer.

Vægdrivhuse benyttes i høj grad også til brug som et ekstra rum. Det er til de lune aftener, hvor man kan nyde hinandens selskab udendørs. Det kan også være et sted, hvor der er ro og fred til at læse en god bog eller lignende.

 

Forskellige kvaliteter på vægdrivhuse

Som i mange andre tilfælde, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Det samme er langt hen af vejen også gældende med et vægdrivhus. Det er dog også vigtigt, hvad det skal bruges til. Er investeringen udelukkende gjort i formålet for at dyrke grøntsager og frugter, så behøver man måske ikke en lige så høj kvalitet. Modsat hvis man har i tankerne at skabe et ekstra rum, så vil kvaliteten skulle være højere.

Ofte opererer man med tre forskellige kvaliteter. En basis model er langt fra af en dårlig kvalitet. Tværtimod er det en høj kvalitet, men selve konstruktion lægger sig ikke op ad opholdelse. Hvor den mellemste model hedder en solid model. Den er ofte med kraftige profiler, der gør konstruktionen væsentlig stærkere. Sidst er en royal model, der er det rene luksus. Man vil kunne se en væsentlig fordel i det visuelle udtryk. De er ofte med en højere sidehøjde.

Hjemmedyrkede grøntsager smager bedre

I et drivhus i haven bliver der dyrket de absolut bedste grøntsager fulde af smag. De kan nydes med god samvittighed efter ens anstrengelser med at holde øje med dem og pleje dem. Her giver et vægdrivhus igen en fordel i at holde mere på varmen, da nogle planter kræver mere end andre specielt de tropiske temperaturer. Hvis man blandt andet dyrker peberfrugt eller chilli, så vil det gøre en væsentlig fordel med et vægdrivhus.

anl�¦gsgartner tilbud