Annonce

Sådan giver du dit havebudget et tilskud med bitcoin-investering

Det er nok de færreste danskere, der endnu har betalt med den virtuelle valuta Bitcoin eller en af de mange andre værdifulde kryptovalutaer. Der er dog flere store nyheder denne sommer, der peger på, at fremtidens tegner lyst, når det kommer til en langt mere udbredt brug af kryptovaluta – og kurserne går samme vej!

Efter en skøn sommer med lige dele varm sol, sval regn og frodighed har du muligvis fået blod på tanden i forhold til nye store projekter i haven – ny udestue eller drivhus, at anlægge helt nye afdelinger i haven eller nye kraftige havemaskiner. Det koster alt sammen, men som haveejer ved du jo, at havens mange projekter til gengæld er et evigt overflødighedshorn af glæde og livskvalitet.

Med det sagt, så er det bestemt ikke uønsket at få lidt ekstra ind på kontoen, så havens projekter kan blive udført med det bedste grej og kvalitetsmaterialer. Læs derfor med her, hvis du har overvejet at investere online og få dit bedste afkast fra et voksende marked, nemlig kryptovaluta.

Mere stabile kurser på Bitcoin giver stor interesse

Grunden til den stigende interesse for investering i Bitcoin og de andre store kryptovalutaer finder vi hovedsageligt i den kommende globale lovgivning om kryptovaluta, som forventes at blive indført næste år. De nye regulativer har til formål at stabilisere kursen på Bitcoin, Ethereum, Ripple og de hundredvis af forskellige kryptovalutaer, fordi kursudviklingen hidtil har kunnet svinge op mod 10 procent i løbet af blot et døgn.

Det har selvsagt gjort det risikabelt at benytte fx Bitcoin som betalingsmiddel i webshops såvel som i fysiske butikker – for hvem gad dog modtage en betaling, som måske kun havde halv værdi dagen efter? Udbredelsen og den dagligdags brug af Bitcoin har derfor været lagt godt under låg – indtil nu.

Udsigten til et mere stabilt marked for investering i såvel som brug af kryptovaluta har derfor sat kursen på bl.a. Bitcoin i en stærk positiv tendens, så vil du investere og få store afkast, bør du snart gøre tanken til virkelighed – inden kursen stiger til et uforholdsmæssigt højt leje.

Kryptorobot – den absolut nemmeste måde at investere i Bitcoin

Du behøver ikke have den helt store fortid som IT-troldmand eller finans-geni for at kunne tjene gode penge på investering – ej heller, når det kommer til Bitcoin, hvor du fx kan benytte en såkaldt “kryptorobot”. De smarte investeringsrobotter har været populære i mange år, da det er specialiseret software, der automatisk kan købe og sælge kryptovaluta for dig, straks kurserne rammer et optimalt punkt.

På den danske side Coinbox.dk kan du læse anmeldelser af de bedste kryptorobotter og få gode begyndertricks – og så er det bare om at lade investeringerne gro om kap med havens vækster!

 

 

anl�¦gsgartner tilbud