Savner du også Roskilde festival, Skanderborg, eller Jellinge musikfestival? Så er du ikke alene. Festivalerne i 2020 er aflyst, hvilket har medført at mange samler sig om at afholde sin egen festival i sommerhus eller i haver. Men hvordan skaber man den bedst mulige festivals stemning? Det kigger vi nærmere på her.

 

Musikken

En væsentlig del af at være på festival, er at høre en masse musik. Selvom man kan finde diverse koncerter på YouTube eller Spotify, er det bare ikke det samme som rigtig livemusik.

Det er desværre et problem der ikke lige er til at løse, men til gengæld kan man få skabt en god camp-stemning ved at anskaffe sig et godt anlæg, eventuelt i form af en Soundboks.

Hvis man vil gå all-in og have den rigtige festival stemning, gennemfører man det uden mulighed for strøm. En idé til at holde liv i telefonen, kan være at kigge på powerbanks. Ved man ikke hvad en powerbank er, kan det beskrives som et transportabel, genopladeligt batteri, der giver mulighed for at oplade sin telefon, hvor end man er. Hvis du er i tvivl om hvilken powerbank du bør skaffe dig, kan du kigge på test af powerbanks.

 

Det praktiske

Når man kigger på det praktiske, kan en camp-stemning hurtigt blive skabt ved at købe festivals-stole og telte, der er lige til at slå op udendørs. Ja, en seng er godt nok tæt på, men hvad er en festival uden at sove udendørs i telt?

En forskel fra normale festivaler, til festivaler i sommerhus eller have, er at risikoen for at ting i campen bliver stjålet er markant lavere.

Derfor anbefaler vi at man benytter sig af udlejning af plankeborde, for at give stemningen lidt ekstra. Det kan gøre det nemmere at stille kopper og dåser, alt imens I vil have et sted at lege forskellige festival-lege.

 

Mad og drikke

Mad og drikke er essentielt for enhver festivalgænger. Her er det meget forskelligt hvad folk vælger at indtage igennem en festival. Nogen vælger at leve af rugbrød og dåse-makrel eller leverpostej, andre vælger måske knækbrød med tun, alt imens nogen tredje vælger at købe alle måltider igennem festivalen.

Vælger man at gå med rugbrød eller knækbrød med tun, makrel eller leverpostej, vil det være nemt at genskabe, da der ikke er nogen forskel på muligheden for at spise det.

Vil du derimod købe dig igennem festivalmaden, vil du nok hurtigt opdage i sommerhuset eller i haven, at mængden af madboder er kraftigt reduceret. Derimod er Just-eat en nem mulighed, når du nu har en adresse at bestille mad til.

Du kan selvfølgelig også bruge et køkken og et køleskab når nu du er i hjemmet eller ved et sommerhus, men det vil være lidt snyd hvis man jagter festivalstemningen.

Når det kommer til drikkevarer kan i gøre som i plejer. Tag til grænsen et par uger i forvejen og tank op med alle de drikkevarer i har brug for. En øl kan også blive varm i haven, så igen gælder det, at selvom køleskabet er tæt på, er der ingen grund til at benytte det.

Så nyd solen, de lunkne øl, den fremragende mad, den høje musik, og hav en rigtig god festival.

anl�¦gsgartner tilbud