Er du på udkig efter et nyt sted at bo? Det er svært, når man skal finde rundt på boligmarkedet i København. Skal det være ejer eller lejer, eller er du måske mere til en andelsbolig? Uanset hvad er det med at være klar, for boligerne bliver lejet ud nærmest på dagen, de bliver sat til leje, når det kommer til boligmarkedet i Indre København eller nogle af de mere populære bydele.

Derfor er det mange gange rart at kunne holde øje på en boligportal, der samler et stort antal af lejeboliger på et sted. Der er enormt mange lækre lejeboliger, men hvis ikke man ved, hvor man skal lede, bliver det svært. Her kan du kigge, uanset om det er en herskabslejlighed eller en mindre etværelses, du gerne vil have. Det handler bare om, at du får filtreret din søgning, så du får vist det mest relevante. Se her, hvis du skal finde lejebolig i København.

Have eller altan?

Noget af det, der ofte adskiller boligerne i Indre København fra forstæderne, er deres adgang til fællesarealer, altan eller have. I forstæderne kan du sagtens finde en bolig, der har have. Det kan være en hel villa, du gerne vil leje, eller det kan være en lejlighed i en villa, hvor I er fælles om haven. Uanset hvad er det rart med grønne arealer, man kan bruge tiden på, når vejret er til det.

I Indre By eller andre af de mere centrale områder, må du ofte stille dig tilfreds med en lille altan, hvor I måske kan få plads til et cafébord og to stole – og det er faktisk ikke alle lejligheder, der har altan. I er derfor nødt til at prioritere, hvad I gerne vil have – er det beliggenheden eller adgang til udendørsarealer, der i sidste ende kommer til at betyde mest for jer?