Bor du midt i byen, og føler du nogle gange, at du godt kunne bruge en pause fra bilos og trafiklarm? Så er du ikke den eneste. Flere og flere danskere investerer i disse år i sommerhuse, og vil du med på den vogn, er der gode muligheder netop nu.

Den 4. maj i år trådte nye regler for sommerhusfinansiering nemlig i kraft, og det er nu muligt at belåne op til 75 pct. af et sommerhus værdi som realkreditlån. Disse nye regler har gjort det muligt for flere at realisere drømmen om et sommerhus langt fra byens larm, og kunne du tænke dig at følge trop, kunne et sommerhuslån hos Arbejdernes Landsbank være en mulighed. Hér kan du også høre om mulighederne for finansiering af de resterende 25 pct. – enten via egen opsparing, lån i en evt. helårsbolig eller ved hjælp af et almindeligt banklån.

Ved at klikke her kan du prøve Arbejdernes Landsbanks boligberegner og blive klogere på, hvad et nyt realkreditlån til dit drømmesommerhus vil koste. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste pris og udbetaling, og herefter kan du få oplyst ydelsen på forskellige typer af realkreditlån.

Frihed på landevejen

Der er mange måder at få en pause fra det hektiske byliv på. Nogle udnytter altså de nye regler for sommerhusfinansiering, mens andre higer efter og forfølger et pusterum på landevejen. Salget af campingvogne er således gået frem de seneste år, og er man til netop den form for frihed, er der da heller ikke meget andet, der kan erstatte det lille hjem på fire hjul. Her får man frihed, masser af nye oplevelser og glæden ved et liv på landevejen i én og samme pakke.

Har du truffet det valg, at et liv med campingvogn er noget for dig, og har du fundet og købt drømmevognen, er det med at få så meget ud af den nye livsstil som muligt. Forudsætningen for dette er, at du er fornuftigt dækket ind, hvis der skulle ske noget med dit nye, mobile hjem, og her er en campingvognsforsikring en rigtig god start.

Hos NEXT Forsikring har man taget højde for, at forsikringsverden til tider kan være en jungle at finde rundt i, og derfor har de bygget en forsikringsplatform, der gør det muligt nemt at få et overblik over, hvilken campingvognsforsikring der er den optimale til netop din campingvogn. Fælles for dem alle er dog, at du er i trygge hænder, hvis der skulle ske noget med din campingvogn.

Vil du vide mere om en campingvognsforsikring hos NEXT? Du finder det her.

anlægsgartner tilbud