Hvordan fornyer man haven og altanen, uden at man skal til at bruge oceaner af tid og penge på det? Det kan være, at I også har ændret jeres situation, så I er flyttet fra hus til lejlighed eller omvendt og nu har brug for nye møbler til enten haven eller altanen. Her guider vi vil, hvordan I med få møbler kan forny jeres udendørs områder, så de bliver funktionelle at bruge, skærmer for solen samt yder god komfort. Læs med her og bliv inspireret. 

Skab et komfortabelt uderum med loungestole

Vi ved det alle sammen godt: Hvis man har nogle komfortable møbler at sidde i, udenfor, vil man også typisk bruge udendørs arealet meget mere. Her kan man læse, slikke sol, sove, hygge med ungerne mens de leger og læser, og man kan snakke med venner og familie, hvis man sidder i en komfortabel og lækker loungestol. Det giver et trygt og hjemmeligt præg til terrassen, altanen eller haven, hvis man har et dejligt lounge område, hvor man også kan sætte en grill, planter i potter samt borde og en sofa. Her kan meget af familiens tid gå med at slappe af, lave lektier, sove, læse, sidde med tablet eller computer og bare hænge ud med vennerne eller legekammeraterne. En loungestol er solidt bygget, så den tåler lidt af hvert, og ikke mindst al vejrlig, så den både kan stå udenfor i sne, regn, slud og blæst. De er robuste, og kræver ikke så meget vedligeholdelse. 

Pas på solen og nyd udendørslivet med en parasol

Det er blevet mere og mere nødvendigt, at vi skærmer os midt på dagen mod solens høje UV indeks, og her søger mod skyggen, har solhat på eller holder os indendørs. Vi kan dog nyde meget mere af udendørslivet midt på dagen, hvis vi har en god og solid altan parasol, der tilmed kan klikkes på selve altanen, så man sparer den lille plads, der er på altanens gulv. Den kan knækkes, så man kan dreje den lige derhen, hvor solen er værst, og den kan flyttes, som man ønsker det. Både der, hvor den er klikket fast, og i forhold til vinklen. Den kan gøre en stor forskel i forhold til, om man kan være udenfor med børnene, mens solen brager ned fra en skyfri himmel. Den gør også, at man undgå at få solstik og solskoldninger. Har I en dejlig have, kan altan parasollen også klikkes på et gelænder, en halvmur eller andet rækværk, hvor man også har brug for en skøn parasol. 

På ovennævnte måde kan I forfriske og forny jeres have eller altan med få og lækre møbler, som giver stor komfort og sikkerhed til hele familien, når I gerne vil nyde så meget som muligt af udendørslivet.