Hvis du har fældet et træ i din have, står du formentlig tilbage med en stub. Stubben kan være enormt svær at grave op på egen hånd. Det kan let blive en uoverskuelig kamp, særligt hvis du vil forsøge dig med skovl og spade. I stedet kan du kontakte en professionel havemand, der kan foretage en effektiv rodfræsning. På den måde bliver stubben fjernet hurtigt og effektivt.

Kan alle stubbe fjernes?

Du har altid mulighed for at få fjernet din stub – også selvom den er meget gammel. Det kræver blot, at havemanden kan få en indgang på mindst 75 cm. Når det er muligt, kan han hurtigt fjerne stubben med sin stubræser. Der vil nemlig kun være et hul med savsmuld tilbage, når havemanden er færdig med sin stubfræsning. Det er let at fylde hullet med jord, så du igen kan have en flot have. Oven på hullet kan du så selv vælge, om du vil plante græs eller noget helt andet.

Vælg en havemand, som du kan stole på

Når du vælger at få foretaget en rodfræsning, er det selvfølgelig fordi, at du gerne vil have en pæn og indbydende have. Derfor er det også vigtigt, at du finder en havemand, der kan foretage rodfræsningen så skånsomt som muligt. Du ønsker naturligvis ikke at få flået din have op med en maskine. Derfor skal du også vælge en havemand, som du føler, at du kan stole på.

Det er også vigtigt, at havemanden overholder jeres aftaler. Især, hvis det kræver, at du er hjemme, når han kommer. I så fald afsætter du tid til jeres aftale, derfor vil det være mere end ærgerligt, hvis han så ikke dukker op alligevel.

Ligesådan er det naturligvis også vigtigt, at havemanden holder sig til jeres aftalte pris. Der skal ikke pludseligt dukke andre gebyrer eller ubehagelige efterregninger op.

Din havemand skal være serviceminded

Derudover er det også vigtigt, at du finder en havemand, der er serviceminded i sin tilgang. Han skal høre på dine ønsker og behov, så I sammen kan finde den rette løsning til netop din have. Det er vigtigt, at du er glad for de beslutninger og løsninger, som I kommer frem til i samarbejde. Det er jo trods alt dig, der skal leve med din have i mange år fremadrettet. Derfor skal du naturligvis også være glad for dens udseende.