Er din have endnu ikke gjort sommerklar? I så fald er det ved at være på tide. Det er om sommeren, at man virkelig kan få vist sin smukke have frem til sine gæster. Det er endvidere om sommeren, at man får mest ud af sin have, og hvor man tilbringer mest tid i haven. Det kræver dog en smule arbejde, da vinteren kan være meget hård og gøre haven kedelig og trist at se på. Skal du have gjort haven klar til sommer? I så fald er du havnet det helt rette sted, da du her kan læse om forskellige gode råd i den forbindelse.

Fjern blade, haveaffald og løv fra græsplænen

Det første, du skal gøre for at gøre haven sommerklar, er at fjerne blade, haveaffald og løv fra græsplænen. Til det kan du med fordel investere i en løvsuger. Find din nye løvsuger i denne test af løvsugere foretaget af Haveunivers.dk. På den måde kan du nemlig få skabt det bedste og mest optimale grundlag for din have og desuden få en mere indbydende græsplæne at se på. Endvidere vil dine flotte træer i haven meget bedre kunne ses og komme til deres ret, hvis du først har fjernet samtlige blade og andet grimt haveaffald.

Derfor er stauder en god idé i haven

Herefter skal du naturligvis i gang med at plante nogle flotte blomster og planter, så din have kommer til at se endnu mere indbydende og farverig ud. I den forbindelse kan du eksempelvis vælge at plante stauder. Det særlige ved stauder er, at de blomstrer stort og farverigt år efter år. Endvidere er de meget nøjsomme planter, der ikke kræver den helt store opmærksomhed fra din side. Det gælder både, når det kommer til gødning og vanding, og det står i stor kontrast til sommerblomsterne, som man er nødt til at passe godt på. Stauderne vil desuden slutte tæt om jorden, såfremt du har plantet dem med den korrekte afstand, og så kan ukrudtet ikke komme til. Find et stort udvalg af Stauder hos Blomsterverden.dk.

 

anlægsgartner tilbud