Annonce

Trods det stadig er vinter, vinden blæser og regnen falder i brede stråler – ja så kan dagene hurtigt gå, og pludselig står foråret og banker på. Foråret er det perfekte tidspunkt at renovere haven på, således den er klar til de varme dage i sommerferien og de lange sommeraftener på terrassen. Du kan derfor med grund finde din notesblok frem og tegne din drømmehave. På den måde kan du nå at købe materialer ind, så processen er klar – start – forår. Læs mere om drømmehaven herunder.

Den perfekte terrasse

Om du er til store grønne arealer eller om du ønsker at dække din have med sten eller træ, så er terrassen aldrig at glemme. Det er her familiemiddage afholdes og vinen nydes på de lune sommeraftener. Terrasse er dog også en af de svære discipliner at mestre, der skal meget finesse og håndelag til at få en smuk funktionel terrasse. Derfor kræver det, at du har godt udstyr, så du letter din egen arbejdsbyrde. Er du til flise-terrasse, så anskaf dig en god fliseskærer, som du kan finde både som manuel eller som skæremaskiner. Læs mere om skæring af fliser og gør havens centrum skarpt og smukt til forårets lune vejr.

Haven der matcher dit liv

Når du skal renovere have, så handler det i stor grad om, hvad netop din familie behøver. Det handler om plads, om den skal være børnevenlig eller om den skal blive til et stort udekøkken. Det handler udelukkende om dine drømme. Husk at tænk fremtiden ind i haven. Hvis I planlægger at få børn indenfor den nærmeste fremtid, så ville det være ærgerligt at lave bede på alle leder og kanter, så der ikke er plads til spil og leg. Det er dog ej at forglemme, at pladsen kan være en mangelvarer, hvis du bor på en mindre ejendom. Her skal du se, hvordan du bedst udnytter hver kvadratmeter, så haven intet mangler.

anl�¦gsgartner tilbud