SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED XL-BYG

Har du en vidunderlig have, som du gerne vil gøre klar til foråret og sommeren? En have er det perfekte sted at bringe familie og venner sammen over noget god grillmad og noget friskt at drikke. Derfor kan du med fordel vælge at investere i et nyt havemøbelsæt, så du kan få dig mange mindeværdige stunder henover sommeren.

En have bliver typisk taget mest i brug om sommeren, fordi det gode vejr giver anledning til at bruge flere timer udendørs.
Det gælder både i forbindelse med madlavning under åben himmel, men også i mere sociale sammenhænge, hvor hovedformålet er at få snakket og hygget, mens gamle minder bliver bragt op.
En velindrettet have, hvor der er plads til at samle flere mennesker ad gangen, lægger nemlig automatisk op til en masse skønne stunder, som gør din sommer til noget helt særligt.

 

Hvornår bør jeg starte med at klargøre min have?

Hvis du går op i at pleje din have, bør du vide, hvornår du skal begynde at gøre den sommerklar efter en lang vinter.
Hvad angår nedklipning af stauder, bør du vente til foråret er gået i gang. Som regel er dette sidst i marts eller april måned, men det kan variere meget fra år til år. Hvis der stadig er minusgrader i april, skal du huske at være tålmodig, fordi de visne stængler beskytter de nye skud mod frost.
Det kan til gengæld være svært at vide, hvornår det er den rette tid at istandsætte sin have med nye møbler, fordi vejret kan være svært at forudsige.
Men selvom vinteren strækker sig over længere tid et givent år, kan du sagtens begynde at kigge efter nye, lækre havemøbler i marts måned. På denne måde sikrer du dig et godt overblik over dine muligheder, når det gode vejr begynder at vise sig igen.

 

Gør din have klar – pynt den med et nyt havemøbelsæt

Hos XL-BYG finder du et stort udvalg af forskellige havemøbelsæt i høj kvalitet. Udvalget består blandt andet af smarte sofaarrangementer og komplette havemøbelsæt, der gør din have mere indbydende at tage i brug.
De forskellige møbelsæt fra XL-BYG giver et ensartet udtryk, fordi elementerne er designet til at passe sammen. Derudover er de også lavet til at være praktiske at tage i brug, når der kommer gæster på besøg.
XL-BYG har mange års erfaring inden for byggebranchen, og derfor er det kun de bedste og mest holdbare materialer, der bliver taget i brug. Dette resulterer automatisk i tilkredse kunder, fordi de modtager et havemøbelsæt med en lang levetid.

 

Hvilket havemøbelsæt bør jeg vælge?

Der er mange måder at indrette en have på, og derfor bør du først tænke de forskellige scenarier igennem, før du træffer din endelige beslutning.
Et sofaarrangement kan fungere som et fantastisk supplement til din have, hvis du foretrækker at sidde blødt og tilbagelænet. Møbelsættet giver anledning til at bruge mange timer i solen, fordi det er komfortabel at sidde i og god til at bringe folk sammen.
Men det kan også være, at du bare ønsker at få udskiftet dit gamle udebord og de tilhørende havestole, så du igen kan føle, at du kan tillade dig at invitere gæster på besøg. Et komplet havemøbelsæt kan nemlig hurtigt komme til at se nedslidt ud, hvis materialet ikke er blevet plejet eller dækket til henover de mange vintre.
Hos XL-BYG kan du finde et utal af lækre havemøbelsæt, som du kan pynte din have med. Udforsk siden her.

anlægsgartner tilbud