Vi sætter nok alle sammen pris på, at der er rent i vores hjem. Og taget i betragtning at mange af os tilbringer en tredjedel af døgnet på kontoret, er det også vigtigt, at der er rent dér. Der er brug for kontorrengøring.

Nogle virksomheder ansætter deres eget rengøringspersonale. Men det er også en mulighed at gøre brug af et professionelt rengøringsfirma med dygtige og erfarne ansatte, der er vant til alsidige opgaver og dermed i stand til at varetage et bredt spektrum af opgaver.

Har du lyst til at vælge sidstnævnte mulighed, og har din virksomhed til huse på Sjælland, går du ikke galt i byen ved at vælge Brilliance Cleaning.

Professionel kontorrengøring over hele Sjælland

Brilliance Cleaning er et rengøringsfirma, som leverer alle former for erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring på Sjælland. Et vigtigt princip hos Brilliance er netop, at der skal gøres lige så godt og grundigt rent på dit kontor som i dit hjem, og firmaet er opsat på at bidrage til det gode og rene indendørsklima, som er befordrende for såvel de ansattes trivsel som produktiviteten.

De trænede rengøringsfolk hos Brilliance Cleaning har falkeblik for alle afkroge af et kontor, hvor støv og snavs kan gemme sig. I COVID-19 årene kom der ekstra fokus på detaljerne med hensyn til rengøring. Vi blev alle sammen opmærksomme på kontaktpunkterne, dvs. dørhåndtag, trappegelændere og andre genstande og overflader, som berøres hyppigt og af mange mennesker. Dette er Brilliance Cleanings medarbejdere naturligvis også opmærksomme på.

Skræddersyet planlægning af kontorrengøringen

Du kan kontakte Brilliance Cleaning pr. telefon eller ved at bruge den kontaktformular, du kan finde på brilliance-cleaning.dk. Herefter får du besøg af kyndige medarbejdere fra firmaet, som gennemgår lokaliteterne sammen med dig og giver et uforpligtende tilbud. Ønsker du derefter at gøre brug af Brilliance Cleaning, bliver der lagt og forventningsafstemt en plan, der er skræddersyet efter din virksomheds behov, og det efterfølgende samarbejde er præget af dialog.

Du kan vælge daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, eller måske blot en årlig hovedrengøring – det er op til dig. Og hvis dine ønsker og behov skulle ændre sig, behøver du bare at sige til, så rengøringsydelsen kan blive op- eller nedgraderet. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Hvad erhvervsvirksomheder ellers kan have brug for

Foruden kontorrengøring tilbyder Brilliance Cleaning også rengøring af institutioner, butikker og showroom, kantiner og mødelokaler, lagerbygninger, trapper og hvor der ellers måtte være ønske om det i din virksomhed – selv rengøring af skurvogne. Skulle der være brug for særlig desinfektion, sørger Brilliance Cleaning også for det.

Fra Rivieraen til Nyrup

Brilliance Cleaning blev etableret i 2019 af ægteparret Ana og Brian, som mødte hinanden ved den franske Riviera, hvor de arbejdede på forskellige superyachts, Ana som Head of Housekeeping og Brian som køkkenchef. Erfaringerne fra deres arbejde i hospitality branchen har de taget med i Brilliance Cleaning, hvor de lægger stor vægt på grundighed, ordentlighed og fokus på detaljer.

Brilliance Cleaning har adresse i Nyrup, Midtsjælland, og hvor på Sjælland din virksomhed end måtte have til huse, er firmaet parat til at levere god kontorrengøring.