Annonce

Som dagene går, bliver de kortere og kortere, og snart er det mere mørkt end det er lyst udenfor. Der er mange ting man skal ordne, og forberede før vinteren, og heriblandt er haven. Dog kan det virke uoverskueligt at vide hvor man skal gå i gang. Hvis du ønsker råd til at klargøre din have, og inspiration til hvordan du gør den mere attraktiv til vinter, kan du finde det i denne artikel.

Imødekom kulden og frosten

Hånd i hånd med at dagene bliver kortere, falder temperaturen, og vi går kulde, frost og måske sne i møde. Det er vigtigt at huske på, at som vi selv begynder at tage vores vinterjakke på, for at beskytte os mod kulden, kan det være en god idé, at gøre det samme for vores græsplæner og planter. Før vinteren kommer, er det en god ide at slå græsplænen, dog med forbehold for, at det ikke bliver for kort. Når vinteren så rammer, kan du strøg din græsplæne med hø og halm, for at forhindre at kulden slår græsplænen ihjel. Planter som har afgrøder i Danmark, har naturligt lettere ved at overleve vinteren, end planter der er importeret til Danmark. Tag derfor og ryk dine planter indenfor, for at sikrer dem mod kulden.

Gør din vinterhave attraktiv

Ønsker du at have en have, hvor du kan tilbringe tid, på trods af det kolde vejr? En god måde til at få en mere attraktiv have om vinteren, er ved at bygge en flise-terrasse. Find stort udvalg af fliser her. Du kan bruge en terrasse til at sætte et udendørsildsted op, hvilket giver udendørs varme, når kulden lander. Find derfor nogle holdbare havemøbler, investér i et ildsted, og brug dine aftner på din terrasse med tæpper og varm kakao, foran levende ild.

anlægsgartner tilbud