Når du har både en bolig og et sommerhus, der skal passes, glemmer du måske nogle gange at vedligeholde det ene. Men har du overvejet, om det er på tide at skifte dit tag på dit sommerhus? Et nyt tag er på mange måder en god investering, hvis dit gamle vel og mærke trænger til at blive udskiftet.

Find ud af om dit tag trænger til en udskiftning

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er klogt at udskifte et tag. Dit tag bliver selvfølgelig udsat for rigtig meget, når det blæser, regner, er frostvejr osv. Når du skal finde ud af, om dit tag rent faktisk trænger til at blive skiftet ud, kan du holde øje med, om det virker utæt eller slidt. Hvis du stadig er i tvivl, er det altid en god idé at spørge en professionel til råds. Læs mere her hvis du overvejer nyt tag.

Vælg det rette tag til dit sommerhus

Der findes mange forskellige typer tag, så du skal finde det, der passer bedst til netop dit sommerhus. Det er vigtigt at tage hensyn til dit sommerhus’ tagkonstruktion, men det er nærmest lige så vigtigt at vælge et tag, der passer til dit sommerhus’ udtryk og stil. Det ser altid skørt ud med et nyt tag, hvis det slet ikke passer til den bolig, det bliver sat på.

Gør dig en god investering

Et nyt tag er som sagt på flere måder en god investering. Hvis du har et utæt tag, bruger du flere penge i varme, end du behøver. Når du skifter til et nyt tag, bliver dit sommerhus bedre isoleret, og derfor sparer på penge på varme. Desuden forøger det værdien af dit sommerhus, som kan blive relevant, hvis du en dag får planer om at sælge det.

anlægsgartner tilbud