Du har inviteret vennerne over på drinks i næste weekend. Det skal nok blive hyggeligt, tænker du, men så kommer du i tanker om, at din sidste havefest var en katastrofe. Du havde glemt at købe isterningeposer, og batteriet på din bærbare højttaler gik ud. Læs med her for en guide til, hvordan du holder den perfekte havefest, som dine venner vil huske i mange år.

Få styr på the basics

Den vigtigste komponent i en hyggelig aften er naturligvis selskabet, så sørg for at invitere nogle folk, du rent faktisk gider at se. Dernæst kommer snacks og drinks. Uden mad og drikke dur helten ikke. Du behøver ikke servere en avanceret menu, men du skal som minimum købe et par poser chips og hælde dem over i et par skåle. Det burde du lige nøjagtigt kunne overskue.

Hvis du vil hæve niveauet lidt fra chipsposerne, kan du købe en god omgang antipasti: Ost, oliven, prosciutto og chorizo.

Hvis du vil hæve niveauet lidt fra snackbrættet, kan du tænde op i grillen og servere grillede godter. Grillen skaber en god stemning, og det er en afslappet måde at spise sammen på.

Alt afhængigt af dit valg af mad og snacks kan du vælge at servere kolde dåsebajere eller kølig hvidvin. Overvej et fad med is til drikkevarer. Det ser godt ud, og så er du sikker på, at drikkevarerne holder sig kolde. Gem rødvinen til efter solen er gået ned.

Når du har styr på snacks og drinks, fyrer du op for nogle lækre sommerhits på højttaleren, og så er du godt på vej til den perfekte havefest.

Skab en oase med lækre loungemøbler

Men hov! Der mangler én ting: Noget lækkert at sidde i. Du kan købe nogle billige havemøbler i Ilva, men du kan også investere i nogle møbler af kvalitet, som du kan have i mange år.

Møblerne skaber rammen om samværet i haven. Hvis du gerne vil have det meste ud af sommernætterne – og imponere dine gæster – er det værd at hæve niveauet en lille smule. Din have vil se ekstra godt ud, og du og dine venner vil sidde som konger.

Her kan du finde et rigtig lækkert loungesæt til haven. Med et stilfuldt loungesæt kan du holde misundelsesværdige sommerfester hele sommeren. Skru op for musikken og nyd vejret, selskabet og det stilfulde møbler.

anl�¦gsgartner tilbud