Med et festtelt i haven kan du nemt holde en stor fest, hvor det er dig, der suverænt bestemmer, hvornår festen skal holdes, og hvilken mad der skal serveres.

Står du over for at skulle holde bryllup, barnedåb, konfirmation eller en stor rund fødselsdag? Så er du sikkert ved at prøve at finde ud af, hvor I skal være henne. For det handler jo om at være ude i god tid, når I skal booke lokaler.

Men der findes en meget nemmere løsning, hvor I slet ikke behøver at booke lokaler. I kan nemlig bare holde festen i haven. Ved at leje et festtelt hos en professionel udlejer kan I få et stabilt og robust telt, som I kan have stående i haven og dermed få den plads, som I har brug for.

Mange fordele ved festtelte

Den største fordel ved et festtelt er selvfølgelig, at I ikke behøver at være ude i god tid i forhold til at få det lokale, som I ønsker: I bestemmer jo selv, om haven er ledig.

Derudover giver festtelte dig også ofte mulighed for at spare nogle penge. Selve udlejningen koster ofte mindre end lejen af et lokale, og du har derudover fuldstændig frie hænder til at styre, hvilken form for mad du gerne vil have. I mange lokaler skal du vælge mellem en af de menuer, som de serverer.

En tredje vigtig fordel at nævne er, at du ikke er lige så begrænset i forhold til, hvor mange du kan invitere med til festen. Særligt ikke, hvis du har en stor have. I det tilfælde kan du bare leje et telt, der passer til antallet af gæster, du gerne vil have med.

Det skal du huske, når du lejer et festtelt

Når du lejer et festtelt, skal du selvfølgelig stadig bruge borde og stole, som dine gæster kan sidde ved. Har du ikke selv nok borde og stole, kan det være smart for dig, at du lejer dem sammen med teltet. De fleste udlejere af festtelte kan også leje dig stole, borde og service.

Vejret spiller selvfølgelig en større rolle, når du holder fest i et telt, frem for i et festlokale. Teltene kan selvfølgelig holde til både en regnbyge og vind, men det er en festform, der egner sig bedst til sommeren og ikke vinteren.

Et festtelt er altså en virkelig nem og fleksibel måde for dig at holde en fest på dine egne præmisser i din egen hyggelige have.